NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Sanitairwinkel biedt nu advies op afstand aan

Sanitairwinkel biedt nu advies op afstand aan

Het COVID-19 virus houdt iedereen in zijn greep. Nu de Belgische winkels zijn gesloten en fysiek contact zoveel mogelijk beperkt dient te worden, wil Santiairwinkel.be zijn klanten toch bedienen.

Sanitairwinkel.be biedt daarom advies op afstand aan: een videocall waarbij klanten al hun vragen over hun nieuwe badkamer of toilet kunnen stellen zoals ze normaal bij een face-to-face adviesgesprek in onze showrooms kunnen doen. Tegelijkertijd kan de verkoopadviseur live meekijken in de badkamer waar de producten geplaatst moeten worden. Niet alleen een goede manier om fysiek contact te vermijden, maar ook om de verkoopadviseurs in België aan het werk te houden. Een win-winsituatie!

Een nieuwe badkamer van thuis uit
De tijd die we nu verplicht thuis doorbrengen, biedt kansen om bepaalde klussen in huis aan te pakken, zoals een lekkende douchekraan of een klapperende toiletbril vervangen. Daarnaast is dit een goed moment om plannen te maken voor bijvoorbeeld de verbouwing van uw badkamer. Deze zaken bespreekt u natuurlijk het liefst met een specialist. Sanitairwinkel biedt daarom advies op afstand aan, waarbij de verkoopspecialist de klant telefonisch of via videocall te woord staat. Tijdens zo’n gesprek kunnen klanten al hun vragen over hun potentieel nieuwe sanitair stellen, zonder risico op besmetting.

Sanitairwinkel blijft natuurlijk ook bereikbaar via de bekende kanalen: telefoon, mail, chat en whatsapp.

Producten bekijken via een beeldscherm        
Uniek is dat het adviesgesprek als videocall kan plaatsvinden, waarbij de verkoopadviseur en klant elkaar via een beeldscherm kunnen zien. De verkoopspecialist kan zo producten uit de showroom laten zien, zonder dat de klant daar fysiek aanwezig hoeft te zijn. Bovendien kunnen de klant en specialist hun schermen met elkaar delen, waardoor de klant live de badkamer kan laten zien waar de producten geplaatst moeten worden. Soms nemen klanten, zoals jonge koppels, familieleden mee naar het adviesgesprek. Ook daar is aan gedacht, want meerdere mensen kunnen tegelijk aan de videocall deelnemen.

Heeft u interesse in een adviesgesprek op afstand? Ga dan naar speciale pagina en vul het formulier in. Voor meer informatie over het concept, kunt u contact opnemen met [email protected].

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details