NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
The Future is 69

The Future is 69

De meningen zijn verdeeld en naast veel clicks op hun aftelklok hebben ze vooral veel benieuwde zielen gegenereerd. Als het van hen afhangt is het antwoord resoluut: ja. Size does matter. En vandaag zijn ze klaar om te vertellen waarom precies én het grote nieuws te onthullen: The future is 69!

Uniflexplus, The Original

Sinds de lancering in 2008 is Uniflexplus+ een schot in de roos. Het universele flexibele luchtverdeelsysteem laat toe om maar liefst 50% tijd te besparen bij installatie. Daarenboven zorgt de compactheid en flexibiliteit voor veel ontwerpvrijheid en installatiegemak.

Wanneer we kijken naar de ventilatiemarkt, zien we enkele trends, verschuivingen naar lagere luchtsnelheden en meer marge op het behalen van ontwerpdebieten. Tegelijkertijd moet alles zo compact en snel mogelijk gebeuren. Als ontwerper van dit uitzonderlijke systeem houdt Ventilair Group altijd een oog op de toekomst. Om futureproof te zijn moeten we denken aan de evolutie naar lagere luchtsnelheden, prijsdruk, behalen van debieten, maar tegelijkertijd aan het behoud van flexibiliteit en installatiegemak.

Onderzoek heeft aangetoond dat 63 soms net te klein is en 75 is naar installatie toe dan weer te groot. De ingenieurs en product managers van Ventilair Group gingen hiermee aan de slag en zochten naar de perfecte oplossing, het perfecte huwelijk.

Uniflexplus+ 69, het beste van beide werelden

The next step, the best of both worlds. Uniflexplus+ 69 biedt alle voordelen van 63 en 75 in een slang. Maar hoe precies? En waarom is 69 voortaan de beste keuze voor elk project?
• Het vertrouwde klik en klaar principe, weinig componenten;
• Beperkte opbouwhoogte;
• Luchtsnelheid van 2.5m/s en dus minder druk, geluid, verbruik en een garantie op behalen van debieten;
• Eenvoud: je blijft rekenen in veelvouden van 25m³h;
• Wees gerust! Er is voldoende marge voor inregeling en het behalen van jouw debiet, het plaatsen van een extra slang en/of ventiel is niet meer nodig;
• Nieuw afkortmes, speciaal voor 69 slangen;
• Meteraanduiding op de slang, je hoeft niet te meten;
• Klikbare beugel: 1 artikel, af te breken voor 1, 2 of 3 slangen;
• Een nieuwe prestatie eigenschap die toont hoeveel spanning op een kanaal kan komen te staan om de luchtdichtheid te garanderen.

Voor meer informatie of HR-beelden: [email protected]

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details