NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Vergokan exclusieve verdeler van Unistrut®

Vergokan exclusieve verdeler van Unistrut®

De montageprofielen, fittings, buisklemmen en accessoires van Unistrut zijn exclusief verkrijgbaar via het partnernetwerk van Vergokan. Unistrut is al meer dan 90 jaar fabrikant van metalen montagesystemen. De firma maakte reeds deel uit van de Atkore International Group Inc., die begin oktober 2018 ook Vergokan International nv overnam.

Vergokan produceert en verkoopt metalen kabeldraagsystemen via een uitgebreid distributie-netwerk. Het is de bedoeling van het partnership om via het Vergokan netwerk een meerwaarde aan compatibele producten en know-how te bieden.

Filip Goris, CEO van Vergokan: “De toevoeging van de producten en diensten van Unistrut aan ons assortiment biedt opportuniteiten op twee vlakken. Enerzijds kunnen we een uitgebreider en complementair productgamma aanbieden voor kabeldraagsystemen. Anderzijds kunnen we nog beter inspelen op de industriële markten, zoals HVAC. “

Over Vergokan
Vergokan produceert en verkoopt metalen kabeldraagsystemen. De firma heeft drie productievestigingen in België en één in Rusland en exporteert zijn producten naar West- en Oost-Europa, het Midden-Oosten, Rusland, Afrika en Oceanië. De kabeldraagsystemen vinden hun toepassing in kantoorgebouwen, industrie, tunnels, ziekenhuizen, shoppingcentra, sportstadia, stations, …
Vergokan heeft zijn hoofdkantoor in Oudenaarde met meer dan 200 werknemers in dienst en verkoopt hoofdzakelijk via distributeurs en groothandelaren.

Over Unitstrut®
Unistrut is een toonaangevende speler in de markt van metalen montagesystemen en biedt een uitgebreid assortiment aan van ophangingen, buisklemmen, betonnen inserts en accessoires. De firma beschikt over een wereldwijd netwerk van engineering- en distributiecentra. Het hoofdkantoor van Unistrut is gelegen in Birmingham (UK).

Over Atkore International Group Inc.
Atkore International Group Inc heeft een uitgebreid gamma van elektrische producten, voornamelijk voor de utiliteitsbouw- en renovatiemarkten en van mechanische producten & oplossingen voor de bouw- en industriële markten. Het bedrijf produceert een breed scala aan end-to-end geïntegreerde producten en oplossingen die essentieel zijn voor de activiteiten van zijn klanten en heeft wereldwijd ongeveer 3.600 mensen bij 58 productie- en distributievestigingen in dienst. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Harvey, Illinois.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details