NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Terug naar overzicht

M&G Group Belgium

M&G Group Belgium is een KMO, oorspronkelijk opgericht in 1982 onder de naam Isoleco, en al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in producten op het gebied van het afvoeren van verbrandingsgassen.

Wij zijn fabrikant en invoerder van vele soorten rookgasafvoerkanalen, zowel metaal als kunststof. Ook zijn wij distributeur van de Axioma producten voor gesloten cv-ketels en zijn wij de exclusieve invoerder voor België van de RVS rookgasafvoerkanalen geproduceerd door de fa. Roccheggiani.

M&G Group Belgium neemt actief deel aan de diverse normen commissies over rookgasafvoerkanalen in België.

M&G Group Belgium was tot eind 2020 actief onder de naam Isoleco. Vanaf 1 september 2020 is Isoleco officeel M&G Group Belgium gaan heten.

M&G Group Belgium maakt deel uit van de internationale M&G Group. M&G Group is marktleider op het gebied van de ontwikkeling en fabricage van oplossingen voor rookgasafvoer en ventilatie. De activiteiten van de groep zijn gebaseerd op R&D, innovatie en op maat gemaakte oplossingen voor klanten over de hele wereld. Als partner van vooraanstaande ketel- en ventilatiefabrikanten draagt M&G Group bij aan een kostenefficiënte manier van het oplossen van vraagstukken in en om CV-ketels en ventilatiesystemen. Een compleet assortiment van aluminium, roestvast staal en kunststof producten is ontwikkeld door hoogopgeleide ingenieurs en wordt getest en geproduceerd met de moderne productieprocessen van M&G Group. De internationale organisatie – met tien locaties in zeven verschillende landen – is wereldwijd actief voor de OEM- en handelsmarkt.

M&G Group heeft verschillende toonaangevende merken onder zich, met Burgerhout als leidend merk. Burgerhout biedt innovatieve oplossingen op het gebied van rookgasafvoer en luchtdistributie. Veiligheid en optimaal installatiegemak zit verweven in al hun producten en ze hechten groot belang aan duurzaamheid en MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen).

Burgerhout ontwikkelt en fabriceert producten t.b.v. rookgasafvoer, luchttoevoer en luchtdistributie.

algemene informatie

Services VentilatieRookgasafvoer Adres Bleyveldstraat 11
3320 Hoegaarden
België
Telefoonnummer +32 16 76 80 00 E-mailadres info-be@mg-group.com Website burgerhout.be/

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details