NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Goede ventilatie: cruciaal voor een gezond en comfortabel binnenklimaat
Het systeem is eenvoudig te ontwerpen en te monteren en resulteert feilloos in een blijvend hoog ventilatiecomfort.

Goede ventilatie: cruciaal voor een gezond en comfortabel binnenklimaat

Professionals in de HVAC-sector begrijpen allemaal hoe belangrijk het is om een gezond en comfortabel binnenklimaat te creëren voor de klant. Het belang van ventilatie wordt steeds meer erkend, vooral in een tijdperk waarin mensen meer tijd binnenshuis doorbrengen. Met de groeiende bewustwording van de impact van luchtkwaliteit op onze gezondheid en welzijn is het implementeren van efficiënte ventilatiesystemen van groot belang. In dit artikel bespreekt Burgerhout de waarde van optimale ventilatie en hoe zijn systemen hierin een belangrijke rol spelen.

Goede ventilatie is essentieel in elk gebouw, of het nu gaat om woningen, kantoren, scholen of industriële faciliteiten; een goed ontworpen ventilatie­systeem draagt bij aan een optimale luchtkwaliteit en het verminderen van verontreinigende stoffen binnenshuis. 

Hybalans+ van Burgerhout is een luchtdistributiesysteem voor alle ventilatievraagstukken.

Een innovatieve partner

Burgerhout heeft zich gevestigd als een toonaangevende partner in de HVAC-industrie en blijft … voorloplopen op het vlak van ventilatietechnologieën …. Met een sterke toewijding aan onderzoek en ontwikkeling heeft Burgerhout een uitgebreid assortiment aan systemen ontwikkeld die niet alleen voldoen aan de huidige eisen, maar ook voorbereid zijn op de uitdagingen van de toekomst. 

Hybalans+ ventilatiesysteem

Hybalans+ van Burgerhout is een lucht­distributie­systeem voor alle ventilatie­vraag­stukken. Het is eenvoudig te ontwerpen en te monteren en resulteert feilloos in een blijvend hoog ventilatie­comfort. Het systeem is modulair en hier­door in elk project toepas­baar en is tevens geschikt voor zowel individuele als collectieve en gebalanceerde systemen.

Met een overzichtelijk aantal onder­delen zijn eenvoudig de meest uiteen­lopende lucht­distributie­systemen te ontwerpen. Bij gebouw­wijzigingen zijn veranderingen in het ontwerp snel door te voeren, uiteraard met behoud van kwaliteit. De eenvoud van het systeem waarborgt een perfect afgestelde luchtdistributie en een gezond binnenklimaat.

Bereken zelf welke restrictiering nodig is in de Hybalans+-calculator.

Tijdwinst bij montage en minimale onderhoudskosten

Dankzij de klikverbindingen tussen de luchtverdeelkasten, de flexibele kanalen en de ventielen kun je het Hybalans+-systeem snel monteren. Zelfs zonder gereedschap of lijm. Naregelen van de ventielen is niet nodig: het monteren van een restrictiering volstaat. Bereken zelf welke restrictiering nodig is in de Hybalans+-calculator. Ook kun je in de calculator de installatie samenstellen met WTW-materiaal, doorvoeren en accessoires voor zowel systeem C als D.

Advies op maat

Geef je het berekenen liever uit handen? Burgerhout draagt bij aan het verduurzamen en gezonder maken van woningen en helpt jou graag op weg met een ventilatierapport inclusief ontwerpadvies voor jouw project.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details