NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Baden en douchen tussen de wolven

Baden en douchen tussen de wolven

Slapen in een ingegraven huisje tussen de beren of liever in een hotel met zicht op de zeeleeuwen? Het kan! In het gloednieuwe ‘Pairi Daiza Resort’ kan je een van de vijftig logementen boeken, recht in het hart van het park. De “Beste Dierentuin van Europa” vond een trouwe partner in GROHE, ’s werelds marktleider in de sanitairbranche voor de uitrusting van de dromerige logies. 

Pairi Daiza opent dit weekend “The Last Frontier”. Een gloednieuw resort met een hotel en verschillende vakantiehuisjes. De “Beste Dierentuin van Europa” vond voor de inrichting een trouwe partner in GROHE, ’s werelds marktleider in de sanitairbranche en innovatieve oplossingen op gebied van water. De badkamers zijn uitgedost met de nieuwe GROHE Essence badkamerserie in de brushed warm sunset kleur. Helemaal in lijn met de weelderige atmosfeer van de logeerformules. ’s Ochtends rustig ontwaken met dierengeluiden op de achtergrond en je op wereldreis wanen bij het nemen van een luxueus bad of douche. Wat wil je nog meer?

De “Beste Dierentuin van Europa” vond een trouwe partner in GROHE, 's werelds marktleider in de sanitairbranche voor de uitrusting van de dromerige logies. 

Ook Champels Creative design, die zich als interieurdesigners specialiseren in de inrichting van hotelkamers is trotse partner in dit verhaal. Zij ontfermden zich over het project en het vertrouwen in het merk GROHE gaf voor hen de doorslag. Het concept vroeg om een roségouden touch dat hen meteen naar de GROHE Colors deed kijken en meer specifiek de afwerking Warm Sunset. Niet alleen paste de sfeer van de kleur perfect bij de andere materialen in de lodges en kamers, ook de moderne en toch tijdeloze Essence reeks en de bijhorende accessoires zorgen voor een harmonieus geheel in de gloednieuwe kamers.

“De samenwerking met Pairi Daiza sluit volledig aan bij onze ambitie om mensen voortdurend te verrassen op gebied van beleving en comfort, telkens met aandacht voor het milieu. “We zijn zeer trots dat GROHE met haar meest innovatieve designproducten kan bijdragen aan de beleving in dit uniek verblijf”, zegt Kristof Vanisterbecq Sales Manager Projects Grohe BeLux.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details