NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
BATIBOUW best bereikbaar met het openbaar vervoer

BATIBOUW best bereikbaar met het openbaar vervoer

Binnen een maand zwaaien de deuren van de grootste bouw-, renovatie- en woonbeurs van ons land opnieuw open. De paleizen van Brussels Expo zullen opnieuw duizenden bezoekers ontvangen voor de 60ste editie van BATIBOUW.  De organisatie raadt deze bezoekers aan om met het openbaar vervoer naar de beurs te komen voor de verwezenlijking van hun droomproject.

“BATIBOUW trekt vele duizenden bezoekers, die allemaal speciaal naar Brussel komen afgezakt. Hoewel Brussels Expo verbonden is met de belangrijke snelwegen van het land en direct naast de Brussels Ring gelegen is,  zijn we ons bewust van de problematiek rond mobiliteit in en rond onze hoofdstad; vandaar dat we bezoekers aanraden de auto thuis te laten”, verduidelijkt Jan Jughmans, woordvoerder van de beurs. Brussels Expo is centraal gelegen, waardoor BATIBOUW makkelijk bereikbaar is met het openbaar vervoer.

Trein, tram, bus

Met een B-dagtrip kunnen reizigers genieten van een heen-en-terugrit met de treinen de metro tot aan Brussels Expo, gecombineerd met een toegangsticket voor de beurs. Het ticket brengt bezoekers met de trein tot Brussel-Zuid, waar ze kunnen overstappen op metrolijn 6 richting Koning Boudewijn tot halte Heizel. Dit combiticket is vanaf 24 januari verkrijgbaar vanaf € 19,40 voor volwassenen, afhankelijk van de reisafstand.

Ook met de tram is de Heizelsite vlot bereikbaar: Tramlijnen 7 (Vanderkindere-Heizel), 3 (Stalle P-Esplanade) en 51 (Van Haelen-Heizel) stoppen aan halte Heyzel vlak voor Paleis 1. Ook buslijnen 84 (Beekkant-Heizel) en 88 (Machtens-Heizel) stoppen aan deze halte.

Meer informatie over de bereikbaarheid van BATIBOUW met het openbaar vervoer en de B-dagtrip vindt u hier: https://www.batibouw.com/nl/praktische-info/bereikbaarheid en https://www.belgiantrain.be/nl/leisure/b-excursions/events/batibouw

Nieuwe mobiliteitsapp

Joyn Joyn is een nieuwe applicatie die fungeert als mobiliteitsassistent in het dagelijkse leven van gebruikers van Brusselse mobiliteitsoplossingen. De app is gratis en legt alle mogelijke mobiliteitsoplossingen in Brussel voor zoals gedeelde auto’s, gedeelde fietsen, trein, tram, bus, metro, taxi’s, elektrische scooters enzovoort. De app is te downloaden in de Play Store of Apple Store of via de website http://joynjoyn.com/.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details