NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Betrouwbare oplossingen voor ieder project

Betrouwbare oplossingen voor ieder project

Stroom geleiden. Data overbrengen. Energie beheersen.

OBO beschikt over een breed assortiment voor elektrotechnische installaties. Het betreft hierbij onder meer verbindings- en bevestigingsmateriaal, kabelgoten, overspanningsbeveiliging, brandbeveiligingssystemen, ondervloersystemen enz. Alle producten worden in eigen beheer ontwikkeld waardoor de hoogste kwaliteit steeds gegarandeerd is.

OBO biedt oplossingen voor ieder specifiek project, van kantoorgebouwen tot tunnels. In vele gebouwen is vandaag functiebehoud belangrijk, zeker wanneer er een verhoogd veiligheidsrisico is (bijvoorbeeld ziekenhuizen, kantoren, stations,..). Hier kan OBO u ondersteunen om ervoor te zorgen dat de installatie in stand gehouden wordt gedurende een aantal minuten. Ook daarin is OBO marktleider.

OBO neemt tevens de technische studies voor zijn rekening. Jarenlange ervaring, knowhow en een diepgaande kennis van de materialen zorgen ervoor dat iedere opdracht perfect uitgevoerd wordt.

OBO is met meer dan 4.000 medewerkers in 60 landen op alle continenten actief. Dankzij deze regionale aanwezigheid is OBO steeds in de nabijheid van zijn klanten. Met zowel installatie-adviezen en productietechnische adviezen ondersteunen de medewerkers van OBO u dan ook in elke projectfase

OBO is eveneens een gewaardeerde partner voor studiebureaus en architecten. Door het delen van kennis is men beter op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het vlak van elektronische installaties. Tijdens technische seminaries wordt deze doelgroep geïnformeerd over het gebruik van materialen en producten en recente wetgeving.


OBO BETTERMANN

Bist 14

B-2630 Aartselaar

Tel.: +32 (0)3 870 74 00

E-mail: info@obo.be

http://www.obo.be

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details