NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Bij Trayco brandt een vlam voor vzw Kinderkankerfonds

Bij Trayco brandt een vlam voor vzw Kinderkankerfonds

Trayco® verdubbelt op haar beurt deze storting ! ‘Corona heeft een impact op onze volledige samenleving. Opmerkelijk is weliswaar hoe zwaar organisaties en goede doelen in hun fondsenwerving geraakt worden,’ zo Geert Ballet, zaakvoerder van Trayco®, fabrikant van kabeldraagsystemen.

Dit alles zette het Oudenaardse bedrijf aan het nadenken. ‘We moeten er zijn voor elkaar, niet enkel als familie, vriend of goede buur. Ook als bedrijf kunnen we een warme rol spelen in deze uitzonderlijke tijden. De beslissing kwam er al snel om het budget dat we doorgaans voorzien voor relatiegeschenken, aan een goed doel te schenken. Dit koppelden we aan de lancering van enkele mooie innovaties.’

VZW KINDERKANKERFONDS

Kankerbehandelingen maken de genezingskansen van kinderen steeds hoger, maar ze duren lang en gaan vaak gepaard met allerhande bijwerkingen. Om kinderen en hun ouders te motiveren om dit vol te houden en om de behandeling draaglijk te maken, is veel extra zorg nodig.

‘Vzw Kinderkankerfonds verdient dan ook alle steun. Vandaar onze warme oproep aan klanten, contacten en prospecten om zich zo veel als mogelijk te registreren, meer wordt niet gevraagd ! We zijn ervan overtuigd samen een mooi bedrag te kunnen inzamelen en een warme bijdrage te kunnen leveren,’ zegt Geert Ballet.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details