Platform over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit

NL | FR

Nieuws

Bij Trayco brandt een vlam voor vzw Kinderkankerfonds

Campagnebeeld Place your bets and support vzw Kinderkankerfonds kopiëren

17 november 2020 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Trayco® verdubbelt op haar beurt deze storting ! ‘Corona heeft een impact op onze volledige samenleving. Opmerkelijk is weliswaar hoe zwaar organisaties en goede doelen in hun fondsenwerving geraakt worden,’ zo Geert Ballet, zaakvoerder van Trayco®, fabrikant van kabeldraagsystemen.

Dit alles zette het Oudenaardse bedrijf aan het nadenken. ‘We moeten er zijn voor elkaar, niet enkel als familie, vriend of goede buur. Ook als bedrijf kunnen we een warme rol spelen in deze uitzonderlijke tijden. De beslissing kwam er al snel om het budget dat we doorgaans voorzien voor relatiegeschenken, aan een goed doel te schenken. Dit koppelden we aan de lancering van enkele mooie innovaties.’

VZW KINDERKANKERFONDS

Kankerbehandelingen maken de genezingskansen van kinderen steeds hoger, maar ze duren lang en gaan vaak gepaard met allerhande bijwerkingen. Om kinderen en hun ouders te motiveren om dit vol te houden en om de behandeling draaglijk te maken, is veel extra zorg nodig.

‘Vzw Kinderkankerfonds verdient dan ook alle steun. Vandaar onze warme oproep aan klanten, contacten en prospecten om zich zo veel als mogelijk te registreren, meer wordt niet gevraagd ! We zijn ervan overtuigd samen een mooi bedrag te kunnen inzamelen en een warme bijdrage te kunnen leveren,’ zegt Geert Ballet.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Mathieu Noppe

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details