Platform over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit

NL | FR

Nieuws

Buderus opent nieuw filiaal in Tessenderlo

buderus-tessenderlo-kopieren

11 februari 2020 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Buderus optimaliseert haar dienstverlening.

Op maandag 2 maart 2020 opent het verwarmingsmerk Buderus een nieuw filiaal voor installateurs in Tessenderlo. Deze nieuwe locatie vervangt de vroegere vestiging in Herentals. Met de opening van Tessenderlo beschikt Buderus opnieuw over vier filialen in België.

Het verwarmingsmerk Buderus opent op maandag 2 maart 2020 een nieuw filiaal voor haar installateurs in Tessenderlo. Deze nieuwe locatie vervangt de vroegere vestiging in Herentals, die sinds juni 2019 gesloten is. Met de opening van Tessenderlo beschikt Buderus opnieuw over vier filialen verspreid over heel België: Deinze, Mechelen, Gosselies en Tessenderlo.

Dankzij de centrale ligging kunnen Buderus-installateurs uit de Kempen, Limburg en Luik weer terecht in een vestiging bij hen in de buurt. Het nieuwe filiaal in Tessenderlo beschikt over een afhaalbalie voor installateurs, vergader- en trainingsfaciliteiten en een magazijn van 800 m² met een uitgebreide voorraad van verwarmingstoestellen en wisselstukken. Bovendien kunnen ze er ook terecht voor technisch en commercieel advies.

Van maandag 2 maart t.e.m. vrijdag 6 maart 2020 organiseert Buderus een openingsweek in Tessenderlo. Nieuwsgierige installateurs zijn van harte welkom om een bezoek te brengen aan hun nieuwe filiaal. Bovendien kunnen ze er ook al terecht voor het ophalen van toestellen en wisselstukken. Tijdens de openingsweek wordt er ontbijt en lunch voorzien en ontvangt iedere installateur een leuk gadget. De afhaalbalie is open van maandag tot vrijdag van 8 u tot 17 u.

Adres:
Buderus Tessenderlo (Industriezone West-Limburg, poort 58)
Aubruggestraat 21
3980 Tessenderlo
014 / 28 64 60

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Mathieu Noppe

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details