NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
BWT@AQAdemy najaar 2021

BWT@AQAdemy najaar 2021

Het beroep van installateur HVAC is in constante evolutie. Zo heeft u ongetwijfeld al gemerkt dat klanten zich vandaag de dag niet enkel voor installatie of onderhoud van sanitaire of verwarmingstoestellen tot u wenden, maar dat u in vele gevallen nog veel meer voor hen kan betekenen. Zeker wat waterontharding, cv-waterbehandeling en regenwaterrecuperatie betreft. Precies daarom stelt BWT (Best Water Technology) gratis opleidingen voor professionals voor: BWT@AQAdemy. Die vinden vanaf dit jaar online plaats. Schrijf u gratis in via www.bestwatertechnology.be > professionals > opleidingen, kies het thema waarover u een online-webinar wil volgen en word all-round-waterbehandelingsspecialist.

Dankzij de online-webinars van BWT@AQAdemy kan elke vakman sanitair en/of centrale verwarming zijn kennis over bepaalde aspecten van waterbehandeling opfrissen of verrijken.

Dit najaar bestaat het opleidingsaanbod uit de volgende cursussen, die elk 1 uur duren:

  • De nieuwe waterontharder BWT Perla Seta
  • De waterontharder AQA perla C
  • De waterontharder BWT Perla Silk
  • Kalkneutralisatie
  • Cv-waterbehandeling

Opleidingsaanbod najaar 2021

Webinar 1: de nieuwe waterontharder BWT Perla Seta: 20/09/21 om 17 u.

De Perla Seta is een duplex waterontharder (met 2 harsflessen dus) en is uiterst efficiënt qua lekbeveiliging en gebruiksvriendelijkheid. In deze webinar leert u alles over de mogelijkheden, functies en toepassingen van de Perla Seta en wat het verschil en meerwaarde van deze ontharder ten opzichte van waterontharders met slechts één harsfles is.

Webinar 2: de waterontharder AQA perla C: 22/09/21 om 8 u. of 11/10/21 om 17 u.

De AQA perla C is een simplex waterontharder (met 1 harsfles) die dankzij de vernuftige elektronica gemakkelijk te programmeren is. Hij wordt geleverd in een pack met aansluitmodules, sifon en filter die installatie nog makkelijker maken. Hoe aan te sluiten en te programmeren leert u in deze webinar.

Webinar 3: de waterontharder BWT Perla Silk: 13/10/21 om 8 u.

BWT Perla Silk is een budgetvriendelijke waterontharder die weinig ruimte inneemt en beantwoordt aan de behoeften van gezinnen die zijdezacht water willen aan een voordelige prijs.  In deze webinar leert u hoe u de installatie en programmatie van de BWT Perla Silk het best aanpakt.  

Webinar 4: kalkneutralisatie: 18/10/21 om 17 u.

Deze webinar verschaft u alle praktische info over kalkneutralisatie als alternatief voor waterontharding. Voor kalkneutralisatie stelt BWT gecertificeerde toestellen voor die leidingen en kranen beschermen tegen kalkafzetting, zonder daarvoor gebruik te maken van zout of spoelwater, waardoor een afvoer niet nodig is.

Webinar 5: cv-waterbehandeling: 15/11/21 om 17 u. of 7/11/21 om 8 u.

Maak kennis met de verschillende mogelijkheden die BWT biedt om verwarmingscircuits te beschermen tegen kalk en corrosie. In deze webinar leert u  alles over de waterkwaliteit die een CV-installatie behoeft om goed te werken. Leer het verschil in het opvullen van een verwarmingsinstallatie met omgekeerd osmose water of onthard water. Zo kan u uw klant het beste advies en onderhoud aanbieden.

Praktisch

De BWT@AQAdemy-opleidingen vinden plaats via Microsoft Teams. Het enige wat u nodig heeft is een computer (bij voorkeur met een camera). U krijgt voor de opleiding een link doorgestuurd per mail en kan door op de link te klikken deelnemen aan de opleiding.

De BWT@AQAdemy-opleidingen worden u gratis aangeboden. Vooraf inschrijven via https://www.bestwatertechnology.be/nl/professionals/technisch/opleidingen is nodig om de link naar de webinar te ontvangen.

Elke opleiding duurt 1 uur.

Meer info: www.bestwatertechnology.be > professionals > opleidingen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details