Platform over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit

NL | FR

Nieuws

Cebeo | AANGEPASTE OPENINGSUREN FILIALEN

naamloos-1-kopieren-10

27 maart 2020 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Cebeo doet er in deze corona-tijden alles aan om het niveau van zijn dienstverlening zo hoog mogelijk te houden. Het doet ons plezier dat jullie massaal gebruikmaken van onze uitgebreide nachtsas service.

Om deze continuïteit verder te garanderen, hebben we besloten om de openingsuren van onze filialen licht aan te passen. Doorgaans betekent dit dat we één uur vroeger dichtgaan (16u).

Een bestelling doorgeven om te laten klaarzetten in het nachtsas, kan tot 15u. Let wel: enkel voor  bestellingen die worden klaargemaakt uit de voorraad van het filiaal. Onze medewerkers in de filialen blijven wel telefonisch bereikbaar tot 16u. Uitzonderingen op dit regime zijn mogelijk, afhankelijk van filiaal tot filiaal. Raadpleeg daarom zeker de filialenpagina op onze website.

Ook onze vertegenwoordigers blijven ter beschikkingDe Cebeo e-shop blijft uiteraard 24/24 beschikbaar. Leveringen gaan tot nader order gewoon door. Hou rekening met mogelijke vertragingen door verminderde aanvoer van leveranciers.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Mathieu Noppe

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details