NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Cebeo | AANGEPASTE OPENINGSUREN FILIALEN

Cebeo | AANGEPASTE OPENINGSUREN FILIALEN

Cebeo doet er in deze corona-tijden alles aan om het niveau van zijn dienstverlening zo hoog mogelijk te houden. Het doet ons plezier dat jullie massaal gebruikmaken van onze uitgebreide nachtsas service.

Om deze continuïteit verder te garanderen, hebben we besloten om de openingsuren van onze filialen licht aan te passen. Doorgaans betekent dit dat we één uur vroeger dichtgaan (16u).

Een bestelling doorgeven om te laten klaarzetten in het nachtsas, kan tot 15u. Let wel: enkel voor  bestellingen die worden klaargemaakt uit de voorraad van het filiaal. Onze medewerkers in de filialen blijven wel telefonisch bereikbaar tot 16u. Uitzonderingen op dit regime zijn mogelijk, afhankelijk van filiaal tot filiaal. Raadpleeg daarom zeker de filialenpagina op onze website.

Ook onze vertegenwoordigers blijven ter beschikkingDe Cebeo e-shop blijft uiteraard 24/24 beschikbaar. Leveringen gaan tot nader order gewoon door. Hou rekening met mogelijke vertragingen door verminderde aanvoer van leveranciers.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details