NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Dagelijkse routines worden fluitje van een cent met hansgrohe Xanuia
Screenshot

Dagelijkse routines worden fluitje van een cent met hansgrohe Xanuia

Hoe passen welzijn, duurzaamheid, netheid en esthetiek in één ruimte? Kleinere badkamers zijn vaak puur functioneel zonder een huiselijke sfeer uit te stralen. De nieuwe Xanuia Q-keramiekcollectie van hansgrohe brengt daar samen met de Xarita Lite-spiegel en het EluPura Original-toilet verandering in. Ze maken deel uit van de holistische badkamerervaring en ondersteunen alle behoeften uit het dagelijks leven. Hansgrohe benadrukt hiermee dat elke badkamer een plek van inspiratie wordt, van wandbekleding en productkeuze tot accessoires. Het resultaat is een feelgoodruimte die de gebruiker optimaal ondersteunt ongeacht grootte en budget.  

Screenshot

Ontworpen om routines te vereenvoudigen 

De hansgrohe Xanuia-wastafels worden dankzij hun kleinere vorm in verschillende maten en varianten in bijna elke stijl geïntegreerd. De speciaal ontwikkelde ComfortZone-combinatietest creëert synergiën tussen wastafel en kraan om ze optimaal te benutten. Deze test controleert factoren zoals de straal bij verschillende waterdrukken of de beschikbare ruimte tussen kraan en wastafel om zo de best mogelijke waterbeleving te garanderen. De hansgrohe ExcellentFit zorgt voor een eenvoudige bediening. De brede binnenkant en de acht beschikbare modellen tussen 360 en 800 millimeter, met of zonder kraangat, geven nog meer flexibiliteit en vrijheid. 

Screenshot

Het perfecte samenspel 

Holistisch denken over de badkamer betekent dat de hele ruimte in acht wordt genomen en niet alleen de individuele producten. Xanuia-wastafels, Xarita Lite-spiegels en EluPura Original-toiletten zijn zo ontworpen dat ze perfect bij elkaar passen. Zo ontstaat er een harmonieuze ruimte die zowel functioneel als esthetisch is. ​ 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details