NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Cebeo toont nieuwste producten en oplossingen tijdens Cebeo Technologie 2024

Cebeo toont nieuwste producten en oplossingen tijdens Cebeo Technologie 2024

Are you ready to Energize Our Future?

De energietransitie is volop aan de gang en heeft voor een versnelling gezorgd voor de elektrotechnische en HVAC-markt. Er zijn heel wat nieuwe producten en oplossingen beschikbaar, die installateurs en andere bouwprofessionals kunnen ontdekken tijden de beurs Cebeo Technologie 2024, die van 14 tot 16 mei plaatsvindt in Brussels Expo. “Samen met 150 fabrikanten laten we professionals uit de sector kennismaken met de nieuwste innovaties”, vertelt Lieselot Viaene, Head of Marketing & Communication bij Cebeo.

Lieselot Viaene: “We staan, samen met onze leveranciers, te popelen om onze klanten te verwelkomen. We willen er vandaag, meer dan ooit, voor hen zijn. We gaan volop inspireren rond de energietransitie. Het centrale thema is dan ook opnieuw: Let’s energize our future! Om in te spelen op de vele vragen die we ontvangen over de energietransitie, zal er tijdens deze editie ook een grote Green & Smart Village zijn.” 

Op die speciale ‘Green & Smart’ Village mag je je verwachten aan extra veel presentaties, demo’s en producten over de energiecomponenten die kunnen leiden tot de laagste energiefactuur van jouw eindklant. Ter plaatse zullen ook heel wat HVAC- en renewables-specialisten aanwezig zijn om op je vragen te antwoorden. 

Alle Cebeo-services en expertises op één centrale stand

“We merken dat professionals steeds meer met verschillende technieken aan de slag gaan. Om installateurs en andere bouwprofessionals zo veel mogelijk van dienst te zijn, hebben we één centrale stand voorzien waar al onze expertises te vinden zijn. Uiteraard hernieuwbare energie en HVAC, maar ook tal van andere technieken waar we al jaren thuis in zijn. Zo vind je er: 

  • Hernieuwbare energie 
  • HVAC 
  • Building automation 
  • Power Distribution 
  • Verlichting, met aandacht voor de vernieuwde Technolux-catalogus 
  • Tooling, met aandacht voor het speciale gereedschapshuismerk Tradeforce 
  • Datacom & telecom 
  • Industriële automatisatie 
  • Kabels 

“Bij Cebeo kunnen professionals terecht voor die totaaloplossing én hebben we voor iedere techniek specialisten in huis om je te ondersteunen. Cebeo Technologie is het ideale moment om in één beurshal al je vragen te stellen en onze services te ontdekken. Een gratis drankje of hapje daarbij, maakt het alleen maar aangenamer”, lacht Lieselot. “Zo hopen we niet alleen te ondersteunen en inspireren, maar ook een fijne ervaring aan te bieden.” 

Ook voor industriële bedrijven die op zoek zijn naar een automatisatiepartner is Cebeo Technologie interessant. “De laatste jaren hebben we heel wat kennis inzake machinebouw opgedaan en we ondersteunen onze partners met kwalitatieve opleidingen rond industriële automatisering. Onze deelname op Indumation was al een succes, en we hopen dat doelpubliek ook verder te helpen op Cebeo Technologie. We fungeren als het ware als het verlengstuk van de bestaande engineeringafdeling zodat die vol overtuiging de stap kan zetten naar industrie 4.0. Tijdens de beurs kan je in gesprek gaan met ons Cebeo Solutions for Industry-team en alles rond IT/OT Convergence ontdekken.” 

Succesvol de toekomst tegemoet

“Bovenal willen we installateurs en fabrikanten samenbrengen en inspireren. Dit is het forum bij uitstek waar je rechtstreeks kunt connecteren met meer dan 150 toonaangevende fabrikanten. Een bezoek aan Cebeo Technologie zet je aan het denken en stoomt je business klaar voor de toekomst”, besluit Lieselot Viaene. 

Praktisch 

Cebeo Technologie 2024 vindt plaats van 14 tot 16 mei in Brussels Expo Hal 5. 

14 mei 14:00 – 20:00 
15 mei 10:00 – 20:00 
16 mei 10:00 – 20:00 

Meer info (bv. beursplan) en gratis inschrijven: www.cebeo.be/nl-be/technologie

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details