Platform over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Nieuws

Daikin Experience Center: een uniek en op en top Belgisch concept

Daikin, wereldleider op het vlak van klimaatcomfort, opende onlangs met veel trots zijn eerste Belgische Experience Center voor particulieren in Gent.

Naamloos-2 kopiëren

8 januari 2021 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

In deze ultramoderne showroom ontdekken particulieren het uitgebreide gamma residentiële oplossingen van Daikin. Door de unieke setting beleven de bezoekers de toestellen in realistische situaties. Zo werd er onder meer een keuken, een slaapkamer en een living nagebouwd en ingericht om de werking en integratie van de producten aan te tonen en te laten ervaren in reële omgevingen. 

Om elke bezoeker van voldoende informatie te voorzien en hen te adviseren, bieden de Daikin  medewerkers een persoonlijke begeleiding en ondersteuning. De specifieke noden en behoeftes worden bekeken, waar mogelijk met concrete plannen, er wordt een antwoord geformuleerd op alle vragen en de verschillende designs, kleuren en technische specificaties van de Daikin warmtepompen worden vergeleken. Dit om uiteindelijk te komen tot de verwarmings- of koelingsoplossing die perfect aansluit bij het specifieke project van de bezoeker. 

Voor de installatie kan de bezoeker beroep doen op een netwerk lokale en erkende Daikin installateurs die garant staan voor een vlotte installatie en zo de perfecte comfortoplossing garanderen. Een goede opvolging verzekerd. 

Voor Belgen, door Belgen 

Daikin is een Japans bedrijf dat in 1924 opgericht werd en inmiddels logistieke- en productiecentra heeft over de hele wereld. Waaronder ook in België drie kantoren in Gent, Herentals en Wavre en de hoofdzetel van Daikin Europe in Oostende. Met zijn 1.700 werknemers is Daikin Europe overigens de grootste werkgever in Oostende. Daikin is trots op deze ankerpunten in ons land en deed voor de inrichting van de nieuwe high level showroom in Gent dan ook graag én succesvol beroep op het talent van Belgische bedrijven. 

De inrichting van het eerste Daikin Experience Center in België werd gerealiseerd door het Gentse interieurbureau ELLE & M’S. Het lifestyle label SCAPA HOME uit Antwerpen onthaalt de bezoeker op een aangename en rustgevende sfeer. De Belgische keukenspecialist CUBEX verwarmt het Experience Center met één van zijn iconische keukens. De professionele verlichting van de volledige ruimte is dan weer van de hand van verlichtingspecialist DELTA LIGHT. De grafische studio LA MOVIDA, gevestigd in Gent, ten slotte, is de creatieve impuls achter het nieuwe Daikin magazine, te verkrijgen in het Daikin Experience Center. 

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • GWW-BE

  Grond/Weg/Waterbouw

  Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken

  Naar website
 • IA

  Industrial Automation

  Platform over productie- en procesautomatisering

  Naar website
 • IB

  Interieurbouw & Schrijnwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
 • LP

  Lumenpro

  Platform over licht en verlichting

  Naar website
 • MTV

  Metaalvak

  Platform voor de metaalverwerkende industrie

  Naar website
 • Recyclepro

  Recyclepro

  Platform over de gehele recyclingstroom

  Naar website
 • CLW

  Construire la Wallonie

  Plateforme pour le bâtiment, génie civil et infrastructures

  Naar website
 • Greenpro

  Greenpro

  Platform voor de tuin- en groenprofessional

  Naar website
 • KB

  Keukenbouw

  Platform over design en techniek in de keukenbranche

  Naar website
 • Bouwmat

  Bouwmat

  Platform over bouwmaterieel & bouwmachines

  Naar website
 • BAVL

  Bouwen aan Vlaanderen

  Platform voor de bouw

  Naar website
0%

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details