NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Daikin Experience Center: een uniek en op en top Belgisch concept

Daikin Experience Center: een uniek en op en top Belgisch concept

In deze ultramoderne showroom ontdekken particulieren het uitgebreide gamma residentiële oplossingen van Daikin. Door de unieke setting beleven de bezoekers de toestellen in realistische situaties. Zo werd er onder meer een keuken, een slaapkamer en een living nagebouwd en ingericht om de werking en integratie van de producten aan te tonen en te laten ervaren in reële omgevingen. 

Om elke bezoeker van voldoende informatie te voorzien en hen te adviseren, bieden de Daikin  medewerkers een persoonlijke begeleiding en ondersteuning. De specifieke noden en behoeftes worden bekeken, waar mogelijk met concrete plannen, er wordt een antwoord geformuleerd op alle vragen en de verschillende designs, kleuren en technische specificaties van de Daikin warmtepompen worden vergeleken. Dit om uiteindelijk te komen tot de verwarmings- of koelingsoplossing die perfect aansluit bij het specifieke project van de bezoeker. 

Voor de installatie kan de bezoeker beroep doen op een netwerk lokale en erkende Daikin installateurs die garant staan voor een vlotte installatie en zo de perfecte comfortoplossing garanderen. Een goede opvolging verzekerd. 

Voor Belgen, door Belgen 

Daikin is een Japans bedrijf dat in 1924 opgericht werd en inmiddels logistieke- en productiecentra heeft over de hele wereld. Waaronder ook in België drie kantoren in Gent, Herentals en Wavre en de hoofdzetel van Daikin Europe in Oostende. Met zijn 1.700 werknemers is Daikin Europe overigens de grootste werkgever in Oostende. Daikin is trots op deze ankerpunten in ons land en deed voor de inrichting van de nieuwe high level showroom in Gent dan ook graag én succesvol beroep op het talent van Belgische bedrijven. 

De inrichting van het eerste Daikin Experience Center in België werd gerealiseerd door het Gentse interieurbureau ELLE & M’S. Het lifestyle label SCAPA HOME uit Antwerpen onthaalt de bezoeker op een aangename en rustgevende sfeer. De Belgische keukenspecialist CUBEX verwarmt het Experience Center met één van zijn iconische keukens. De professionele verlichting van de volledige ruimte is dan weer van de hand van verlichtingspecialist DELTA LIGHT. De grafische studio LA MOVIDA, gevestigd in Gent, ten slotte, is de creatieve impuls achter het nieuwe Daikin magazine, te verkrijgen in het Daikin Experience Center. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details