NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Daikin onthult eerste transportkoelingsunit op Solutrans

Daikin onthult eerste transportkoelingsunit op Solutrans

De onthulling valt samen met de eerste stand van Daikin, als wereldexpert in de koelketen, op de belangrijke Europese beurs voor bedrijfsvoertuigen, Solutrans, die plaatsvindt van 16 tot 20 november 2021 in Lyon, Frankrijk.

Daikin Transport Refrigeration, een dochteronderneming van Daikin Industries ltd – wereldleider op vlak van verwarming, koeling en ventilatie -, komt alvast met een sneakpeek van de eerste Daikin transportkoelingsunit, speciaal ontworpen voor de uitdagingen van morgen.

De Daikin Group, met 95 jaar leiderschap in airconditioning en koeling, is alom gekend om zijn baanbrekende aanpak op vlak van productontwikkeling en de ongeëvenaarde kwaliteit en veelzijdigheid van zijn geïntegreerde oplossingen. De onthulling op Solutrans is het meest recente initiatief voor marktgroei van Daikin sinds de overname van Zanotti in 2016 en de aankondiging eind 2020 over de ervan uitbreiding naar België, Frankrijk, Duitsland en Nederland om zijn Europese verkoop- en servicenetwerk te versterken.

Evren Akçora, Senior Manager, Transport Refrigeration Daikin Europe: “We staan te popelen om het geweldige nieuws te delen op Solutrans, één van de grootste en belangrijkste beurzen voor bedrijfsvoertuigen in Europa. We hebben iets nieuws gelanceerd in de sector, gebaseerd op onze cultuur en ervaring in de cold chain. We hebben onze klanten geraadpleegd, de marktontwikkelingen en het regelgevingsklimaat geanalyseerd en een nieuw platform ontwikkeld dat deze industrie zal leiden en onze klanten ondersteunen in hun toekomstplannen.”

Daikin Transport Refrigeration pakt de uitdagingen van morgen aan met een duidelijke en constante focus op haar klanten in de logistiek van de cold chain. De onthulling van Daikin op Solutrans belooft in vele opzichten koploper te zijn in de sector. Hun oplossing voor de uitdagingen van morgen omvat: toonaangevende energie-efficiëntie, compatibiliteit met energiebronnen (diesel, elektrisch, waterstof, …), optimale prestaties voor vracht- en vlootbeheer, overal en altijd, minder serviceonderhoud en, tot slot, een lage Total Cost of Ownership.

“We zijn enthousiast over de toekomst en, sterker nog, over het helpen van onze klanten om hun bedrijf future-proof te maken. Bezoekers ontdekken op Solutrans hoe we dit gaan bereiken. Wie er niet kan bijzijn, kan de onthulling volgen op onze Linkedin-pagina”, besluit Evren Akçora.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details