NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
De firmanaam SIG Air Handling verdwijnt en wordt vanaf heden vervangen door CAIROX BELGIUM nv/sa

De firmanaam SIG Air Handling verdwijnt en wordt vanaf heden vervangen door CAIROX BELGIUM nv/sa

Een paar maand geleden maakten we bekend dat de groep SIG Air Handling overgenomen werd door het Franse familiebedrijf France Air.

Nu zijn we klaar voor de volgende stap in dit proces en kunnen we bekendmaken dat we in België vanaf heden officieel verder gaan onder de nieuwe naam CAIROX BELGIUM nv/sa.

De keuze om voor CAIROX te kiezen lag voor de hand, daar we onder deze merknaam reeds enige jaren met succes een belangrijk deel van ons zelfontwikkelde of geproduceerde gamma op de markt zetten.

Met een sterke naam als CAIROX BELGIUM zijn we er klaar voor om een sterke partner te worden voor u. Dit via de ondertussen gekende formule van een goede service, klantgerichte relaties, een praktisch webshop, een breed productgamma, een eigen engineering afdeling met grote kennis van al onze verkochte producten, grote voorraden op verschillende goed uitgekozen plaatsen verspreid over gans België, een sterke dienst-na-verkoop, en nog zo veel meer….

Wat verandert er verder voor u. Kortweg, bijna niets.

De website zal een kleine facelift ondergaan met de nieuwe logo’s en krijgt een nieuw adres www.cairox.be, onze mailadressen zullen wijzigen, officiële documenten krijgen een nieuwe hoofding en onze mensen zullen beschikken over nieuwe visitekaartjes. De rest van de gegevens zoals BTW nummer, rekeningnummers en telefoonnummers blijven gelijk.

Wij kijken er alvast naar uit om mede dankzij de expertise van de France Air groep in de komende jaren nog meer de juiste partner te zijn voor u.

Mocht u nog vragen hebben, aarzel niet om onze medewerkers te contacteren. Zij zullen u met veel plezier meer info in deze verschaffen.

Met vriendelijke groeten,

CAIROX BELGIUM nv/sa
De Directie

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details