NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Desco : thuis in water en warmte

Desco : thuis in water en warmte

Installdays – Brussels Kart Expo – 19 november – stand 115 – 116

Anders kijken naar ingesleten gewoontes in de wereld van sanitaire techniek, design en comfort. Partners uitdagen om tot echte innovatie te komen. En uit die samenwerking nieuwe, vooruitstrevende producten en systemen puren. Dat staat centraal bij Desco, dat tijdens Installdays zijn nieuwigheden in de kijker zet.

Enkele blikvangers op een rij:

  • D-floor: Vloerverwarming à la carte. Producten, concepten of totaalpakket voor toepassingen met tacker en grid op rails of noppenplaten. Volledig gamma uit voorraad incl. sturingen. Eventuele overschotten van de Alupex buis kunnen gebruikt worden voor de sanitair-installatie.
  • Frabo: Eén fitting voor gas en water. Vergissingen zijn niet meer mogelijk dus het gewicht in bestelwagen én de voorraad en magazijn wordt gehalveerd.
  • Paktermo: Een enige gasfitting uit extra corrosiebestendig RVS uit 2 delen zonder losse onderdelen. Preview van het gamma met diameter 40.
  • Alupex: Enige Europese fabrikant die onder één dak buis en fittings fabriceert. 100%  systeem garantie is zo gewaarborgd. Buis en fittings van Alupex zijn compatibel met de meest gangbare leidingsystemen op de Belgische markt en zijn persbaar met TH, BE, B en U bekken. Preview van het gamma 40, 50 en 63.
  • UNI collector: Vernikkelde modulaire collector met 2, 3 en 4 kringen om eindeloos te combineren. Handige schuine positionering, losse blauwe, rode of groene indentificatieplaatjes, universeel voor alle type buizen, binnenwerken vervangbaar en uit voorraad leverbaar. Nieuw open sleutel met platte kraag.
  • Uni.8: Slimme radiator past altijd én overal. Overal winst: stock, tijd, transport, service,… Met de 8 aansluitpunten kies je zelf hoe je de uni.8 radiator aansluit wat zorgt voor een enorme flexibiliteit.
  • Uniflow: Universeel gamma rookgasafvoersystemen.
  • D-soft: Universele waterverzachter tot 8 personen met volledig servicepakket. D-soft is een waterontharder die kalk, volumetrisch gestuurd door ionenuitwisseling verzacht. Samen met de D-pure innovatieve koudwaterfilter kan je in één handomdraai kiezen tussen leidingwater en zijdezacht water.
  • Nobili: Nieuwe innovatieve en gepatenteerde cartouche. Technologisch juweeltje in extra hygiënisch ULTEM en pakkingen in poriënvrije siliconen. Kranen en binnenwerk gemaakt in één van de modernste Europese fabrieken. Nieuwe BIOMASTER protected behandeling 99,87% voor het tegengaan van bacteriële activiteit op basis van zilverionen voor de volledige levensduur van de kraan.
  • OLI: Stijlvolle strakke witte of coole matzwarte wc-duwplaten voor kleine en grote boodschappen. Bij Wallfix OLI 120 plus staan efficiënt waterverbruik, duurzaamheid en comfort voorop met de keuze uit een of twee toetsen, voor meer of minder spoelwater.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details