NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Detandt-Simon heeft zijn derde winkel geopend in Anzegem

Detandt-Simon heeft zijn derde winkel geopend in Anzegem

Detandt-Simon, een bedrijf gevestigd in Montpellier en gespecialiseerd in schoorstenen, waterbehandeling, thermische accumulatoren en ventilatie, is verheugd de opening aan te kondigen van zijn nieuwe winkel in Anzegem, Vlaanderen, de derde van het rood-witte merk. De nieuwe winkel is de eerste die in Vlaanderen is gevestigd en zal zowel de Vlaamse als de Noord-Franse klanten bedienen. 

De winkel, die op 3 april is geopend, beschikt over een magazijn van meer dan 1000m2 om zijn klanten een breed assortiment producten en een hoogwaardige service te kunnen bieden. Deze nieuwe opening past in de ontwikkelingsstrategie van Detandt-Simon, die ernaar streeft steeds dichter bij zijn klanten te staan. 

Detandt-Simon is een familiebedrijf dat zijn 35e verjaardag viert, dit jaar in 2023. Het bedrijf heeft zich onderscheiden door zijn professionalisme, zijn kwaliteit van dienstverlening, maar vooral door zijn deskundigheid. De opening van deze nieuwe winkel is een belangrijke stap in de groei van het bedrijf, dat zich blijft ontwikkelen en daarbij de klant centraal stelt. 

Detandt-Simon viert de opening met een speciale openingsdag op vrijdag 14 april. Klanten en leveranciers krijgen de gelegenheid om de producten en diensten te (her)ontdekken die het bedrijf succesvol hebben gemaakt. 

Detandt-Simon kijkt er naar uit om haar klanten uit de regio Anzegem en Frankrijk, maar ook toekomstige nieuwe klanten te verwelkomen. Meer dan ooit is Detandt-Simon de oplossing voor schoorstenen, waterbehandeling, warmteaccumulatoren en ventilatiebehoeften. 

Voor meer informatie over Detandt-Simon en zijn producten kunt u terecht op de website van het bedrijf: https://www.detandt.com/

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details