NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
DucoVent Premium, hét ventiel voor onzichtbare, hoogwaardige ventilatie

DucoVent Premium, hét ventiel voor onzichtbare, hoogwaardige ventilatie

DUCO onthult met trots haar nieuwste design-ventiel: DucoVent Premium. Met zijn strakke design en geavanceerde functionaliteit brengt dit ventiel een frisse wind in de wereld van ventilatie in binnenruimtes. Tegelijkertijd zorgt het voor een discrete look.

Functioneel en esthetisch

Het DucoVent Premium ventiel is nauwgezet ontworpen (in samenwerking met Prado) waarbij het functionaliteit combineert met esthetiek. Dankzij naadloze integratie in pleisterwerk is het ventiel nagenoeg onzichtbaar eenmaal geïnstalleerd. De visuele aantrekkingskracht van de ruimte blijft hierdoor behouden terwijl een optimaal binnenklimaat kan gerealiseerd worden.

Het slimme design, dat gebruik maakt van het Coanda-effect, voorziet in een diffuse luchttoevoer, zorgend voor het optimale comfort voor de bewoners.

Veelzijdig en efficiënt

Het DucoVent Premium ventiel regelt zowel toevoer- als afvoerlucht met een maximaal debiet van 50 m³/h. Door zijn veelzijdigheid kan het ventiel gemakkelijk worden geïntegreerd in verschillende ruimteconfiguraties. Dit garandeert een optimaal binnenklimaat ongeacht het type ruimte.

Belangrijke kenmerken zijn onder andere:

  • Onzichtbare installatie & overschilderbaar: Ontworpen om naadloos op te gaan in elke binnenruimte, kan het DucoVent Premium ventiel worden overgeschilderd om te matchen met het omringende oppervlak, waardoor een samenhangende uitstraling ontstaat.
  • Diffuse luchttoevoer (Coanda-effect): Door het Coanda-effect te benutten, levert het ventiel lucht op een zachte, diffuse manier, wat zorgt voor een optimale luchtstroomverdeling en comfort.
  • 32 verstelbare posities: Met 32 verstelbare posities biedt het DucoVent Premium ventiel ongeëvenaarde flexibiliteit, waardoor gebruikers de luchtstroomrichting en -intensiteit kunnen fine-tunen voor gepersonaliseerd comfort.
  • Diameter aansluiting 125 mm: Met een standaard diameter aansluiting van 125 mm is het DucoVent Premium ventiel compatibel met een breed scala aan ventilatiesystemen, waardoor het een ideale keuze is voor zowel nieuwe installaties als retrofits.

“Het DucoVent Premium ventiel vertegenwoordigt de perfecte fusie van esthetiek en functionaliteit,” aldus Hendrik Dejonghe, Marketing Manager bij DUCO. “Wij geloven dat luchtkwaliteit binnenshuis perfect kan samengaan met een mooi ontwerp. Met het DucoVent Premium ventiel kunnen klanten genieten van superieure ventilatieprestaties zonder concessies te doen aan de visuele aantrekkingskracht van hun ruimtes.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details