NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Eenvoudig en snel samenstellen met evohome System Builder

Eenvoudig en snel samenstellen met evohome System Builder

Met de evohome System Builder van Resideo kan de installateur stap voor stap bepalen welk systeem en welke onderdelen hij nodig heeft. Dit vereenvoudigt de selectie van een Honeywell Home evohome zoneregeling.

Hoewel ieder pand anders is, isevohome een universele regeling en dus in vrijwel elke situatie toepasbaar. De evohome System Builder van Resideo is een nieuwe, overzichtelijke selectietool. Dit hulpmiddel helpt de vakman in een aantal stappen om snel de meest passende configuratie te selecteren:

  • Stap 1: Kies de opwekking – ketel, warmtepomp, warmtelevering
  • Stap 2: Voor hoeveel ruimtes is de regeling en welk afgiftesysteem (vloerverwarming, radiatoren, zonekleppen)?
  • Stap 3: Met behulp van onder andere afbeeldingen selecteert men de producten voor een optimale comfortregeling.

Gedetailleerde materiaallijst

In de evohome System Builder zijn ook de meest recente producten, zoals de HCC100 en de DT4 aanwezig. Het eindresultaat is een document met daarin een exacte opsomming van de producten die voor het gekozen systeem nodig zijn, inclusief een gedetailleerde materiaallijst. Dus ongeacht de opwekker of het afgiftesysteem dat aanwezig is, helpt de selectietool je door het keuzeproces. Alle technieken zijn in de evohome System Builder verwerkt, van aan/uit of OpenTherm ketels tot aan warmtepompen, stadsverwarming en vloerverwarming. Het is puur een kwestie van selecteren en daarna installeren! Wat de wensen ook zijn, evohome biedt in elke situatie een passende oplossing.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details