Platform over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit

NL | FR

Nieuws

Gezond terug naar school

HRWA2_Standard-left_2

2 september 2022 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Aan de start van een nieuw schooljaar zetten we graag de nieuwste oplossing voor ventilatie van klaslokalen in de verf: Kuvent Roommate. De Roommate is een decentrale oplossing voor ventilatie met warmterugwinning met hoog rendement.

Enkele troeven voor de installateur: er is zeer weinig afbraakwerk nodig en een gemakkelijke ophanging is mogelijk a.d.h.v. een muurbeugel of draadstangen. Het is de perfecte (en bovendien snelle) oplossing voor lokalen waar in korte tijd verse lucht voorzien moet worden, zonder ramen/deuren open te zetten. De range bestaat uit 3 versies van een verschillende grootteorde: 

• Roommate 400 voor een lokaal tot 10 personen 

• Roommate 700 voor een lokaal tot 17 personen 

• Roommate 1000 voor een lokaal tot 25 personen 

De bediening is standaard inbegrepen. Daarnaast kunnen studenten en docenten rekenen op een zeer stille werking 35dB(A) bij nominaal debiet én de mogelijkheid om de aangevoerde lucht te koelen of verwarmen. Het hoogrendementstoestel is standaard uitgerust met een 100% bypass voor vorstbescherming en nachtkoeling in de zomer, een paneelfilter op de toevoer en twee grote zakkenfilters op de afvoer, stroroosters voor een betere laminaire luchtstroom, een interne CO2-sensor én kan voorzien worden van extra externe sensoren. Daarnaast kan de Roommate aangesloten worden op modbus of BACnet systemen en wordt het luchtdebiet gegarandeerd door de CAV modus. De lange worplengte zorgt bovendien voor het maximaal verspreiden van de verse toevoerlucht en door drukmeting wordt aangegeven of de filters gereinigd of vervangen dienen te worden. 

Voor alle informatie over de Kuvent Roommate verwijzen we u door naar de website

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Mathieu Noppe

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details