Platform over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit

NL | FR

Nieuws

GROHE kondigt GROHE X Summit 2023 ‘Caring for Water’ aan

GROHE23_late-save-the-date_128-9900000000079e3c

24 november 2022 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel
  • Van 7 tot 9 maart 2023 nodigt GROHE klanten en consumenten uit voor een online summit op belevingsplatform GROHE X.
  • Het wereldwijde merk snijdt tijdens het evenement – ‘Caring for Water’ – samen met experts diverse topics aan. Aan bod komen onder meer de toekomst van wonen, de sanitaire sector en duurzame perspectieven. 
  • GROHE zet in op een hybride ervaring voor zijn klanten en deze top is een mooi initiatief om die inspanningen kracht bij te zetten.

GROHEeen toonaangevend wereldwijd merk voor complete badkameroplossingen en keukenproducten, kondigt de GROHE X Summit 2023 aan. Dat evenement vindt plaats van 7 tot 9 maart 2023 op het digitaal ervaringsplatform GROHE X, en kreeg als thema ‘Caring for Water’. Drie dagen lang kunnen deelnemers onder meer naar inspirerende keynotes luisteren, boeiende panelgesprekken volgen en aan interessante masterclasses deelnemen. Een goedgevuld programma met tal van formats dus. Het doeloplossingen van de sanitaire sector voor de uitdagingen van deze tijd zoeken en bespreken, achterhalen hoe duurzame gebouwen gecreëerd kunnen worden én focussen op de belangrijke rol van water daarbij. Daarnaast zet GROHE nieuwe producten en technologieën in de kijker. Het bedrijf toont zo aan dat zijn portfolio toekomstbestendig is, én dat klanten optimale ondersteuning krijgen om hun activiteiten op een duurzame manier verder uit te bouwen. 

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Mathieu Noppe

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details