NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Het multitalent onder de pompen: megasterk in een miniformaat
Dankzij de verschillende toevoer- en aansluitmogelijkheden is de Minilift S een compacte en flexibele afwateringsoplossing voor grijswater.

Het multitalent onder de pompen: megasterk in een miniformaat

KESSEL AG stelt de veelzijdige kleine opvoerinstallatie
Minilift S voor

Dankzij de functionaliteit en veelzijdigheid kan de ruimtebesparende kleine opvoerinstallatie aan de plaatselijke omstandigheden worden aangepast.

Onder het motto “Miniformaat. megasterk” presenteert afwateringsspecialist KESSEL de nieuwe kleine opvoerinstallatie Minilift S: een ruimtebesparende en multifunctioneel inzetbare oplossing voor huishoudelijk grijswater. Wastafel, vaatwasser of douche: de compacte installatie heeft vijf aansluitmogelijkheden voor toevoeren van fecaliënvrij afvalwater en de persleiding kan zowel aan de linker- als aan de rechterkant worden aangesloten. 

De verstelbare vlotterschakelaar kan op twee hoogten worden vastgezet, zodat het bruikbare volume efficiënt kan worden aan­gepast aan de hoeveel­heid afvalwater en kan worden ingesteld bij welk water­niveau de opvoer­installatie gaat pompen.

De nieuwe Minilift S is verkrijgbaar met pompen van 300, 500 en 1000 Watt, en in Resistant-varianten die ook bestand zijn tegen heet en pekelwater.

Megasterk: keuze uit drie pompvermogens

De Minilift S is verkrijgbaar met pompen van 300, 500 en 1000 Watt, met een maximale afvoercapaciteit van 14,5 m³/u. Van de pompen zijn ook Resistant-varianten beschikbaar, die bestand zijn tegen heet en pekel­water. “Daar­mee is het nieuw ontwikkelde product ook geschikt voor wasmachines, waterontharders en verwarmings­installaties. Dankzij de functionaliteit en veelzijdigheid kan de installatie aan de plaatselijke omstandigheden worden aangepast en is ze ideaal voor renovaties”, aldus Jan Martin, Productmanager pomptechniek van KESSEL AG.

Mega-eenvoudig: zonder gereedschap te monteren en onderhouden

Dankzij de voorgemonteerde onderdelen en verschillende aansluit­mogelijkheden kan de aansluit­klare pomp heel flexibel worden in­gebouwd, zonder gereedschap en zonder te hoeven boren. Door de praktische eenhands­sluiting kunnen de pomp en de geïntegreerde terugslagklep ook zonder gereedschap worden schoongemaakt en onderhouden. 

Op www.kessel-nederland.nl/minilift-s kunt u alle informatie en diensten voor de kleine opvoer­installatie Minilift S vinden, en ook premium­tester worden. Sanitair-, verwarmings- en klimaat­bedrijven kunnen met een beetje geluk een van de vijf kleine opvoerinstallaties winnen. De deelname sluit op 31 juli 2023.

Op het YouTube-kanaal van KESSEL AG kunt u een voorbeeldvideo van het nieuwe multitalent in miniformaat bekijken.

Dankzij de functionaliteit en veelzijdigheid kan de ruimtebesparende kleine opvoerinstallatie aan de plaatselijke omstandigheden worden aangepast.

Over KESSEL AG

KESSEL AG is een internationaal toon­aangevende aanbieder van hoogwaardige afwaterings­oplossingen die overal waar water stroomt zekerheid bieden. Sinds 1963 worden mensen en hun omgeving duurzaam beschermd door KESSEL-producten die gebouwen afwateren, afvalwater behandelen en schade door terugstuw voorkomen. Dankzij de hoofdproductielocatie en het hoofdkantoor in Lenting in Beieren en de andere locaties in Europa en Azië combineert KESSEL de uitstekende kwaliteit van “Made in Germany” met een wereldwijde aanwezigheid in de buurt van onze klanten. Daarnaast zet de onderneming zich sterk in voor klimaatneutraliteit, duurzame bedrijfsvoering, milieubescherming en sociale verantwoordelijkheid.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details