NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
DUCO organiseert renovatie & ventilatie sessies voor installateurs

DUCO organiseert renovatie & ventilatie sessies voor installateurs

De verschuiving van nieuwbouw naar renovatie met een focus op duurzame technieken, zoals ventilatie, is een onmiskenbare trend in de sector. Om installateurs voor te bereiden op deze evolutie en het examen tot erkend installateur van ventilatie, organiseert DUCO een reeks renovatie sessies in verschillende steden.

DUCO erkent het cruciale belang van ventilatie in renovatieprojecten en wil installateurs voorzien van de nodige kennis en vaardigheden om deze trend te omarmen. Door deel te nemen aan onze sessies blijf je perfect up-to-date met de nieuwste ventilatietechnieken en ben je optimaal voorbereid op het examen tot erkend installateur van ventilatie in bestaande bouw.

Het belang van deze sessies reikt verder dan alleen professionele ontwikkeling. Door het behalen van de erkenning kunnen installateurs hun klanten ook laten profiteren. Zij kunnen immers een labelpremie aanvragen wanneer hun ventilatiesysteem door een erkend installateur wordt geïnstalleerd.

Je kan kiezen uit 3 sessies:

  • Veurne  – DUCO: donderdag 30 mei 2024
  • Gent  – Holiday Inn: woensdag 5 juni 2024
  • Herentals  – Link 21: donderdag 6 juni 2024

We nodigen alle geïnteresseerde installateurs uit om deel te nemen aan deze informatieve en inspirerende bijeenkomsten. Aangezien de plaatsen beperkt zijn, raden we aan om je snel in te schrijven via onze website.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details