NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Innovatief productassortiment met toegevoegde waarde

Innovatief productassortiment met toegevoegde waarde

WORD EEN SMART HOME EXPERT MET NETATMO PRO

Na een jarenlange, vruchtbare samenwerking hakte Legrand eind vorig jaar de knoop door: het bedrijf nam de Franse start-up Netatmo over. Vandaag maakt Netatmo integraal deel uit van de groep, maar het merk behoudt wel zijn eigenheid. Bovendien wordt het werkterrein van Netatmo uitgebreid. Waar vroeger de focus lag op de eindconsument, wordt nu ook de installateur sterk betrokken bij het Netatmo-verhaal. Met Netatmo PRO krijgt hij alvast een innovatief productassortiment voorgeschoteld boordevol slimme, gebruiksvriendelijke en eenvoudig te installeren huisproducten.

Energiebeheer & veiligheid

Het gamma van Netatmo PRO bestaat enerzijds uit producten die de nadruk leggen op energiebesparing en anderzijds uit toestellen die focussen op veiligheid. Op het vlak van energie zijn er slimme thermostaten en slimme radiatorkranen. Hiermee regelen uw klanten zelf de temperatuur in elke ruimte en besparen ze energie, zonder in te boeten aan comfort. Voor meer veiligheid zijn er slimme rookmelders en slimme camera’s voor binnen en buiten. De camera’s waarschuwen uw klanten in realtime, zodat ze bij inbraak snel actie kunnen ondernemen. De rookmelders versturen realtime-meldingen naar hun smartphone wanneer er rook wordt gedetecteerd.

Eenvoudige installatie

Wil je je portfolio verder uitbreiden en ben je op zoek naar toegevoegde waarde, dan zit je met het Netatmo PRO-gamma als gebeiteld. De toestellen zijn slim, gebruiksvriendelijk en ook nog eens eenvoudig en snel te installeren. Als installateur heb je geen IT-kennis nodig voor de configuratie. Download simpelweg de Netatmo Energy-app of de Netatmo Security-app en voer het wifi-wachtwoord van de bewoner in. Eens geïnstalleerd, kunnen uw klanten overal ter wereld en ten allen tijde hun woning van op afstand monitoren. Bovendien kunnen ze hun verwarming of beveiligingssysteem ook bedienen met hun eigen stem. Logisch dus, dat er een steeds grotere vraag is naar dit soort producten.

4 jaar PRO garantie

Installateurs die aan de slag gaan met Netatmo PRO krijgen 4 jaar exclusieve PRO garantie op het volledige productassortiment. Word je ook een gecertificeerde Netatmo PRO installateur, dan verover je een plaatsje op de PRO lijst waardoor je nieuwe klanten aantrekt en je business verder uitbreidt.
Kortom, Netatmo PRO is een mooie aanvulling op het geconnecteerde gamma van Legrand. Bovendien hebben deze producten zich al jarenlang bewezen en zijn ze helemaal vrij van kinderziektes. Meer info? Check dan zeker pro.netatmo.com!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details