NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Jouw ideale BENOvatieparcours?

Jouw ideale BENOvatieparcours?

Dat volg je op www.mijnBENOvatie.be of op Batibouw

Renoveren? Dat is zó van gisteren. Wie vandaag verbouwt, doet aan BENOveren, oftewel ‘beter renoveren’ conform de normen van het Renovatiepact2050. Dat komt erop neer dat je dermate doortastend verbouwt dat je woning nu al beantwoordt aan de energieprestatie-eisen van morgen? Duur? Niet noodzakelijk. Enkele doordachte maatregelen kunnen al een prima resultaat geven. BENOveren kan trouwens ook stap voor stap, volgens je budget. Elke stap die je zet, is een verademing voor je energiefactuur en voor het milieu. Bovendien geniet je van een hoger wooncomfort en geef je je huis een esthetische en financiële boost.

Leer BENOveren in 5 stappen

Wat BENOveren precies betekent in de praktijk, kom je te weten op www.mijnBENOvatie.be. Deze website gidst je in 5 stappen doorheen je ideale BENOvatieparcours: eerst het dak, dan de buitenmurenhet glas, de ramen en de deuren, vervolgens de vloer en ten slotte de zogenaamde ‘technieken’: verwarming en sanitair warm waterventilatiestroomopwekking, waterbehandeling,  regenwaterrecuperatie, huisautomatisering en slimme verlichting. Voor elk van die 5 BENOvatiestappen vind je op www.mijnBENOvatie.be een schat aan informatie, concrete oplossingen, een overzicht van alle BENOvatiepremies en financieringsadvies.

Batibouwparcours

Nog meer BENOvatieadvies nodig? Volg op Batibouw 2020 dan zeker het mijnBENOvatie-parcours. Velux (4.330), Renson (4.230), Soudal (5.420), BWT (7.304), Niko (9.308) en Viessmann (12.103) zetten je er zeer graag op de goede BENOvatieweg.

Klik hier om de pdf van het MijnBENOvatieparcours op Batibouw 2020 te downloaden

Nieuw, gratis magazine: BENO

Op alle standen van het mijnBENOvatie-parcours en  op de stand van het Vlaams Energieagentschap (5.304) kan je ook de gloednieuwe editie van het gratis magazine BENO meenemen. In dit nummer  krijg je weer heel wat inspiratie en informatie over hoe je je BENOvatie het best aanpakt, krijg je tips & tricks om een maximale meerwaarde uit je renovatie te halen, maak je kennis met de nieuwste BENOvatieoplossingen, -apps en -tools, en vind je ook de weg naar betrouwbare aannemers en architecten om je BENOvatiewerken te laten uitvoeren.

Tip: vanaf 29 februari, de eerste dag van Batibouw, kan je het magazine BENO ook gratis naar je thuis laten sturen per post door je adresgegevens op te geven via www.BENOmagazine.be

Meer info: www.mijnBENOvatie.be

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details