NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
KESSEL AG stelt de veelzijdige kleine opvoerinstallatie <em>Minilift S</em> voor.

KESSEL AG stelt de veelzijdige kleine opvoerinstallatie Minilift S voor.

Het multitalent onder de pompen: megasterk in een miniformaat

Onder het motto “Miniformaat. megasterk” presenteert afwateringsspecialist KESSEL de nieuwe kleine opvoerinstallatie Minilift S: een ruimtebesparende en multifunctioneel inzetbare oplossing voor huishoudelijk grijswater. Wastafel, vaatwasser of douche: de compacte installatie heeft vijf aansluitmogelijkheden voor toevoeren van fecaliënvrij afvalwater en de persleiding kan zowel aan de linker- als aan de rechterkant worden aangesloten. De verstelbare vlotterschakelaar kan op twee hoogten worden vastgezet, zodat het bruikbare volume efficiënt kan worden aangepast aan de hoeveelheid afvalwater en kan worden ingesteld bij welk waterniveau de opvoerinstallatie gaat pompen.

Dankzij de verschillende toevoer- en aansluitmogelijkheden is de Minilift S een compacte en flexibele afwateringsoplossing voor grijswater.

Megasterk: keuze uit drie pompvermogens

De Minilift S is verkrijgbaar met pompen van 300, 500 en 1000 Watt, met een maximale afvoercapaciteit van 14,5 m³/u. Van de pompen zijn ook Resistant-varianten beschikbaar, die bestand zijn tegen heet en pekelwater. “Daarmee is het nieuw ontwikkelde product ook geschikt voor wasmachines, waterontharders en verwarmingsinstallaties. Dankzij de functionaliteit en veelzijdigheid kan de installatie aan de plaatselijke omstandigheden worden aangepast en is ze ideaal voor renovaties”, aldus Jan Martin, Productmanager pomptechniek van KESSEL AG.

De nieuwe Minilift S is verkrijgbaar met pompen van 300, 500 en 1000 Watt, en in Resistant-varianten die ook bestand zijn tegen heet en pekelwater.

Mega-eenvoudig: zonder gereedschap te monteren en onderhouden

Dankzij de voorgemonteerde onderdelen en verschillende aansluitmogelijkheden kan de aansluitklare pomp heel flexibel worden ingebouwd, zonder gereedschap en zonder te hoeven boren. Door de praktische eenhandssluiting kunnen de pomp en de geïntegreerde terugslagklep ook zonder gereedschap worden schoongemaakt en onderhouden.

Op www.kessel-belgie.be/minilift-s kunt u alle informatie en diensten voor de kleine opvoerinstallatie Minilift S vinden, en ook premiumtester worden! Sanitair-, verwarmings- en klimaatbedrijven kunnen met een beetje geluk een van de vijf kleine opvoerinstallaties winnen. De deelname sluit op 31 juli 2023.

Dankzij de functionaliteit en veelzijdigheid kan de ruimtebesparende kleine opvoerinstallatie aan de plaatselijke omstandigheden worden aangepast.

Op het YouTube-kanaal van KESSEL AG kunt u een voorbeeldvideo van het nieuwe multitalent in miniformaat bekijken.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details