NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Korte levertijden met de Compact klasse van WOLF

Korte levertijden met de Compact klasse van WOLF

WOLF Energiesystemen B.V. kan een breed assortiment HR-WTW units uit de compact klasse zonder problemen snel bij de klant leveren, vanaf 4 weken. Graag stellen we de  CFL, CKL en de CGL aan u voor, de compact units met platenwisselaar: CFL: Comfort-plafond HR-WTW unit voor het gecontroleerd ventileren van moderne gebouwen.

De CFL-toestellen met hun compacte bouwhoogten zijn ideaal voor de montage en het gebruik in verlaagde plafonds. CFL-luchttoevoer- en -afvoertoestellen houden met de gebruikte componenten rekening met de steeds meer aan betekenis winnende voorschriften met betrekking tot luchthygiëne in gebouwen. Dit blijkt duidelijk uit de opbouw van de unit en de gebruikte componenten. De warmteterugwinning gebeurt door middel van een aluminium tegenstroom-platenwarmtewisselaar met een rendement van meer dan 90%. Hiermee kan in combinatie met het gebruik van de nieuwste EC-motortechnologie een duidelijke reductie van de primaire energiekosten worden bereikt. Dankzij een breed aanbod aan toebehoren wordt de CFL-WTW een echte allrounder.

Met behulp van de toevoerunits wordt constant een voldoende, traploos regelbare hoeveelheid gefilterde buitenlucht naar de ruimtes toegevoerd. De efficiënte verwarmers zorgen daarbij voor de gewenste ruimtetemperaturen.

Met de CFL-afvoerunits wordt een traploos regelbare hoeveelheid verbruikte (CO2-belaste) binnenlucht, afgezogen en weggeleid als afvoerlucht.

Dankzij het gebruik van de nieuwste EC-motortechnologie kan er met de CFL-luchttoevoer- en afzuigtoestellen een duidelijke reductie van de energiekosten worden gerealiseerd.

CGL: Comfort HR-WTW unit voor grote ruimtes
Speciaal geschikt voor klaslokalen of conferentieruimtes. Met een hoog efficiënte warmteterugwinning blijft de energie daar waar het nodig is.

Comfort WTW-HR units voor grote ruimtes zijn ontworpen als binnenunit voor het gecontroleerd ventileren van afzonderlijke ruimtes. Afgezien van het hoofdgebruik in klaslokalen vinden de toestellen tevens ideale toepassingsmogelijkheden in alle grote ruimtes waar de verluchtingsmogelijkheden onvoldoende zijn of waar de ventilatie kan worden verbeterd.

Met behulp van de CGL-unit wordt constant een voldoende, regelbare hoeveelheid gefilterde buitenlucht naar de ruimtes toegevoerd. Tegelijkertijd wordt een overeenkomstig luchtvolume verbruikte, CO2-belaste binnenlucht afgezogen en verwijderd als afvoerlucht. Op deze manier worden schadelijke stoffen, geurstoffen, fijnstof en vooral ook vocht doeltreffend verwijderd. De warmteterugwinning gebeurt door middel van een aluminium tegenstroom-platenwarmtewisselaar met een rendement van meer dan 90%. CGL HR-WTW units voor grote ruimtes zijn bestemd voor de decentrale opstelling direct in de desbetreffende verblijfsruimtes of zijvertrekken. De toestellen voldoen aan de hoge eisen die worden gesteld aan de geluidsemissies in binnenruimtes dankzij ingebouwde geluiddempers.

Via een CO2-sensor kan de ruimte naar behoefte traploos mechanisch worden geventileerd. Het aanbevolen toepassingsgebied bevindt zich tussen 300 m³/h en 800 m³/h.

Comfort-plafond HR-WTW

CKL: Comfort-HR-WTW unit, de oplossing bij geringe oppervlakten
Of het nu voor kantoren of grotere wooncentra, restaurants of kantines is: De CKL HR-WTW units zijn de ideale oplossing voor de comfortabele en energie-efficiënte ventilatie van de meest uiteenlopende gebouwen. Met behulp van de units wordt constant een voldoende, traploos regelbare hoeveelheid gefilterde buitenlucht naar de ruimtes toegevoerd. Tegelijkertijd wordt een overeenkomstig luchtvolume verbruikte, met CO2-belaste binnenlucht afgezogen en verwijderd als afvoerlucht.

De CKL-A is de optimale oplossing waar de beschikbare ruimte beperkt is. Deze buiten opgestelde ventilatie-unit zorgt voor de comfortabele uitwisseling van de gebruikte binnenlucht met verse, gefilterde buitenlucht. De hoog efficiënte tegenstroom-platenwarmtewisselaar draagt de waardevolle thermische energie van de retourlucht over aan de verse en gefilterde buitenlucht.

Het CKL-IH/IV zorgt, afgezien van het eenvoudig naar binnen brengen op een gering oppervlakte, voor het comfortabel uitwisselen van verbruikte binnenlucht tegen verse en gefilterde buitenlucht. De hoog efficiënte tegenstroom-platenwarmtewisselaar draagt de waardevolle thermische energie van de retourlucht over aan de verse en gefilterde buitenlucht.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details