NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
KWC Professional

KWC Professional

Vanaf de tekentafel meedenken over de complete inrichting van een sanitaire ruimte. Dat kun je met een gerust hart aan KWC Group AG overlaten, gespecialiseerd in oplossingen voor de (drink)watervoorziening.

Onder de naam KWC Professional ontwikkelt en levert het Zwitserse bedrijf innovatieve systeemoplossingen voor sanitaire ruimten in publieke en industriële gebouwen. Speciaal voor keukens in (semi-)openbare, commerciële gebouwen hebben we een kraan ontwikkeld die eruitziet als een conventionele spoelwaterkraan met een bedieningshendel. Maar hij kan meer: de F5LME combineert de hygiënische voordelen van een elektronische mengkraan met het gebruiksgemak van een hendel mengkraan.

KWC F5LME, de nieuwe hybride keukenkraan

Het efficiënt gebruik van water en energie helpt de exploitatiekosten in kantoor- en administratiegebouwen te optimalieren. Elektronische kranen zijn dezer dagen een standaard in de sanitaire ruimten van deze gebouwen. Tegelijkertijd dragen ze ook bij tot de kwaliteit van het drinkwater. De meeste thee- en  koffiekeukens in kantoren hebben echter nog conventionele, met een hendel bediende keukenkranen.  De nieuwe F5LME hybride keukenkraan van KWC Professional combineert de voordelen van een elektronische kraan met het gebruiksgemak van een hendelmengkraan.

Met de nieuwe F5LME hybride keukenkraan is een regelmatige, geautomatiseerde hygiënespoeling mogelijk in het hele drinkwaternet van het gebouw. Bij niet gebruik gedurende 24h zal de kraan automatisch overgaan tot een spoeling van enkele seconden waardoor stilstaand water vermeden wordt. Hiervoor kan de optionele, bidirectionele afstandsbediening handig zijn om de meest relevante statistische gegevens uit te lezen,  waaronder bijvoorbeeld de al dan niet uitgevoerde spoelbeurten.

De roestvrijstalen behuizing met geborsteld  oppervlak levert een extra bijdrage aan de hygiëne en bevat alle belangrijke componenten, zoals mengkraanpatroon, magneetklep, sensor en de bedieningselektronica. Verder is de draaibare uitloop vergrendelbaar en biedt deze 3 instelbare draaibereiken.

Dit is de ideale kraan voor alle openbare ruimtes waar efficiëntie en veiligheid voorop staan.

KWC Professional, jouw juiste keuze!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details