NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
LEDVANCE presenteert “LEDVANCE LOOP” en legt de basis voor meer duurzaamheid in de verlichtingsindustrie
Met “LEDVANCE LOOP” introduceert LEDVANCE een submerk voor al de duurzaam-heidsinspanningen en -maatregelen in het hele bedrijf.

LEDVANCE presenteert “LEDVANCE LOOP” en legt de basis voor meer duurzaamheid in de verlichtingsindustrie

“From line to loop”: LEDVANCE verhoogt haar inspanningen om de verlichtingsindustrie te transformeren in een groenere industrie. Met “LEDVANCE LOOP” introduceert de verlichtingsexpert een submerk voor al de duurzaamheidsinspanningen en -maatregelen in het hele bedrijf. Dit omvat nieuwe productassortimenten, het verminderen van CO2-niveaus met een miljoen ton per jaar in transport en het verbeteren van de vraagplanning met behulp van AI.

From line to loop”: LEDVANCE verhoogt haar inspanningen om de verlichtingsindu-strie te transformeren in een groenere industrie.

Het concept achter het submerk LEDVANCE LOOP is een grote stap en zal naar verwachting de toekomst veranderen: “We hebben veel geïnvesteerd in onderzoek en ontwikkeling zodat we kunnen bijdragen aan een duurzamere industrie,” zegt Derek Mc Millan, CEO bij LEDVANCE Benelux. “In dit tijdperk van transformatie bij LEDVANCE is duurzaamheid geen bestemming maar een continue reis. Het gaat over meer dan alleen milieubewust zijn; het gaat over het opnieuw vormgeven van onze werkwijzen, het verminderen van onze ecologische voetafdruk en het bevorderen van ethisch zakendoen. Terwijl we ons ontwikkelen, vergroten we niet alleen onze concurrentiekracht, maar zorgen we ook voor een duurzame toekomst voor ons bedrijf, het milieu en onze mensen.
Dit is waar LEDVANCE LOOP voor staat.” Naast de talrijke activiteiten die het bedrijf zelf zullen transformeren, zal LEDVANCE binnenkort twee nieuwe productfamilies lanceren onder de LEDVANCE LOOP-paraplu:

EVERLOOP is een reeks innovatieve professionele producten waarmee professionele klanten bepaalde onderdelen van een armatuur kunnen vervangen, waardoor de levensduur van een product wordt verlengd en afval wordt verminderd.

NATURELOOP, een productlijn voor consumenten, zal producten aanbieden die gemaakt zijn van gerecycleerde materialen zoals
LED lampen en LED armaturen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details