NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Levante, grip op design

Levante, grip op design

Desco verrast met Nobili-keukenmengkranen met wollen bekleding

De nieuwe reeks Levante van Nobili doet zijn reputatie van Italiaans design alle eer aan. Met elegante vormen en een stoffen bekleding zoeken deze aaibare keukenmengkranen graag de interactie met de omgeving op. Ook het gebruikscomfort is vrijwel onbegrensd, met een handdouche met magnetische verankering. Desco verdeelt deze Nobili-nieuwkomers exclusief voor België.

De keukenmengkranen Levante en Levante Kvadrat zijn ontworpen door Marco Venzano. Het revolutionaire design is een absolute blikvanger in huis. Vooral de textiele versie – bekleed met een van de speciale wollen stoffen van het Deense Kvadrat – voelt zich erg thuis in de bredere keukenomgeving.

Een ander verrassend effect naast de zachte textuur is de positie van de handdouche: in plaats van naar buiten te komen, wordt hij het verlengde van de mengmond en magnetisch vastgehaakt aan het lichaam van de mengkraan. Het brede bereik van de handdouche en de gemakkelijke grip met één hand zorgen voor maximale bewegingsvrijheid aan je wastafel. Zo voel je je instant een topchef in eigen keuken.

Ook op het vlak van veiligheid en waterbesparing scoort de Levante-reeks. De dynamische debietregelaar remt de hendel bij het openen af op 50% – zo bespaar je bijna automatisch de helft van het water terwijl je nauwelijks aan comfort inboet. Voor het maximumdebiet moet je enkel een kleine weerstand overwinnen bij het openen van de kraan. Met de Ecofresh-temperatuurbegrenzer kan je de maximumtemperatuur aanpassen aan de specifieke situatie: simpelweg naar links of naar rechts draaien om je voorkeuren in te stellen.

Het innovatieve Nobili-concept met cartouche Nobili WIDD® voorkomt mechanische slijtage en kalkaanslag. De keramische schijven verzekeren een soepele beweging van de handgreep, voor de volledige levensduur van de mengkraan.

Praktisch
–        Keukenkraan Levante: vanaf 450 euro
–        Keukenkraan Levante Kvadrat®: vanaf 1.175 euro
–        Kleuren: Titanium, Velvet Black, Champagne, Soft Rosé

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details