NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Linum Group voor 2e jaar op rij genomineerd voor de titel van Trends Gazelle West-Vlaanderen (middelgrote bedrijven)

Linum Group voor 2e jaar op rij genomineerd voor de titel van Trends Gazelle West-Vlaanderen (middelgrote bedrijven)

Voor het tweede jaar op rij is het Kuurnse familiebedrijf Linum Group genomineerd voor de titel van Trends Gazelle voor West-Vlaanderen in de categorie middelgrote ondernemingen.

Al goed 20 jaar selecteert het financieel-economische weekblad Trends een aantal snelgroeiende bedrijven per provincie. Wie de hoogste score behaalt op basis van cashflow, personeelsgroei en toegevoegde waarde, wordt uiteindelijk verkozen tot Gazelle-ambassadeur van zijn provincie.

Linum Group omvat de 4 complementaire bedrijven Linum Europe, Prihoda, Fermod Europe en Plastibac, bedrijven die gespecialiseerd zijn in respectievelijk installatietoebehoren voor airconditioning en warmtepompen, textielkanalen voor HVAC, koeltechnisch sluitwerk en kunststof bakken en paletten voor stockage en (intra-)logistiek.

Het bedrijf is 100% family-owned en viert in 2023 haar 40e verjaardag.

‘Als familie zijn we bijzonder trots op deze nieuwe nominatie voor ons bedrijf, maar we zijn vooral trots op onze medewerkers die dankzij hun dagelijkse inzet integraal deel uitmaken van onze continue groei en deze nieuwe Gazelle-nominatie.” aldus Jan Vanderbeke, huidige CEO van het bedrijf.

We make it together!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details