NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Linumgroup verwelkomt Luftexpressen AB uit Zweden in de bedrijvengroep
Foto (vLnR) : Eline Demeulemeester, Jan Vanderbeke, Matthew Pittock, Lorenzo Pittock

Linumgroup verwelkomt Luftexpressen AB uit Zweden in de bedrijvengroep

Luftexpressen, gevestigd in Helsingborg Zweden, heeft binnen 3 jaar een sterke reputatie opgebouwd in Scandinavië voor het leveren van hoogwaardige componenten en accessoires voor HVAC-installaties.

Vanaf 15 januari 2024 zal Luftexpressen AB deel uitmaken van de Belgische Linumgroup, een 100% familiebedrijf dat eigendom is van de Kuurnse ondernemersfamilie Vanderbeke.

“Vanaf het eerste contact met de familie Pittock voelden we meteen een klik met de bedrijfscultuur en de marktbenadering. Luftexpressen levert uit voorraad hoogwaardige producten die de HVAC-installateur trots maken op zijn of haar werk. De specifieke marktkennis voor Scandinavië in combinatie met het gecombineerde productaanbod van Luftexpressen en Linum biedt een complete oplossing voor een nette installatie. We verwelkomen het team van Luftexpressen in de Linumgroep en kijken ernaar uit om de verdere groei samen vorm te geven” bevestigen. Jan Vanderbeke & Eline Demeulemeester.

“Door de sterke groei van het LuftX merk in Scandinavië voelden we een groeiende interesse van klanten en leveranciers om de business nog verder te versnellen. De chemie tussen Luftexpressen en Linumgroup leek zodanig te ontvlammen dat we het gevoel hadden dat dit de beste beslissing was die we konden nemen om ons pad naar succes te versnellen. Linumgroups bewezen staat van dienst, zakelijke integriteit en uitstekende productselectie is inspirerend.” verklaren Matthew & Lorenzo Pittock

Linumgroup is een internationale familiebedrijvengroep met hoofdkantoor in Kuurne, België, gespecialiseerd in de ontwikkeling en verkoop van professionele accessoires en apparatuur voor de HVAC-industrie, koelindustrie en voedingsconcepten. De Linumgroup is actief in heel Europa met vestigingen in Frankrijk, Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Met de toevoeging van Luftexpressen breidt Linumgroup haar terrein uit richting Scandinavië.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details