NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Mis de laatste innovatie in ventilatie niet!

Mis de laatste innovatie in ventilatie niet!

Nieuwe Vent-Axia Econiq familie biedt stille en ecologische ventilatie met warmteterugwinning voor elk residentieel project. 

Met gepaste trots kondigt Ventilair Group de lancering aan van de nieuwe Vent-Axia Econiq familie van ventilatie-units met warmteterugwinning. Hiermee breidt Ventilair Group zijn totaaloplossing voor residentiële ventilatie uit. Drie nieuwe ventilatie-units type D met warmteterugwinning en alles on-board om de installateur en gebruiker te ontzorgen. Deze nieuwe familie van ventilatie-units is erg stil, energiezuinig en hierdoor erg gunstig in EPB alsook voor het E-peil. 

Met zijn 3 capaciteiten van 300 tot 600 m3/h bij 200Pa weerstand, EC3 motoren voor een laag verbruik, automatische regeling en ingebouwde CO2-meting is de Vent-Axia Econiq geschikt voor al jouw nieuwbouwprojecten. 

Een all-inclusive ventilatie-unit! Uitgebreide functies zijn standaard beschikbaar, geïntegreerde CO2-meting, sensoren per zone of per ruimte, draadloze bedieningen, een gratis mobiele applicatie, check! Alles gericht op een gezond binnenklimaat. Met de Vent-Axia Econiq familie kunnen klanten hun binnenluchtkwaliteit in de gaten houden via de bediening en een gratis app, waardoor ze op de hoogte blijven van de binnenluchtkwaliteit. Dit zorgt voor een gezondere leefomgeving voor de hele familie. 

Neem nu de stap naar de natuurlijke keuze: https://www.ventilairgroup.be/be-nl/ventaxia-econiq 

Vent-Axia Econiq, Naturally. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details