NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
NATURE LOOP: PCR LED Lampen zetten duurzaamheid in de schijnwerpers: minstens 40% gerecycled plastic

NATURE LOOP: PCR LED Lampen zetten duurzaamheid in de schijnwerpers: minstens 40% gerecycled plastic

LEDVANCE heeft een grote stap gezet in de richting van duurzaamheid door minstens 40% post-consumer gerecycled (PCR) plastic te gebruiken voor de behuizing en diffuser van een nieuwe range PCR  LED-lampen. De producten voldoen aan de essentiële vereisten voor hoogwaardige LED-lampen, zoals breukbestendigheid, hittebestendigheid en homogeniteit.

Het milieu staat centraal in de NATURE LOOP-filosofie, en dit wordt weerspiegeld in de nieuwste inspanningen:

1. Milieuvriendelijkheid: Door minstens 40% PCR plastic te gebruiken voor de behuizing en diffuser van deze LED-lampen, dragen deze actief bij aan het verminderen van de productie van nieuw synthetisch plastic. Dit is een belangrijke stap in de richting van een duurzamere toekomst.

2. Duurzame verpakking: LEDVANCE heeft met NATURE LOOP ook aandacht besteed aan de verpakking: deze is gemaakt van minstens 80% gerecycled papier en is 100% recyclebaar.

LEDVANCE heeft een grote stap gezet in de richting van duurzaamheid door minstens 40% post-consumer gerecycled (PCR) plastic te gebruiken voor de behuizing en diffuser van een nieuwe range LED-lampen.

NATURE LOOP is het overkoepelende productsymbool op de verpakking van LED lampen of armaturen die bestaan uit minstens 40% gerecycled plastic.

Door minstens 40% PCR plastic te gebruiken voor de behuizing en diffuser van deze LED-lampen, dragen deze actief bij aan het verminderen van de productie van nieuw synthetisch plastic.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details