NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Nieuwe catalogi bij Linum Europe

Nieuwe catalogi bij Linum Europe

Bij aanvang van het nieuwe seizoen lanceert Linum Europe niet één, maar twee vernieuwde catalogi voor de koel- en klimaatspecialist. Zowel de catalogi Cool als HVAC kregen een complete make-over en liggen sinds kort ter beschikking van de installateur.

De Linum Cool catalogus omvat tal van toebehoren en componenten voor de installatie, montage, afwerking én het onderhoud van koel- en vriesinstallaties, alsook voor catering-, bar- en koelmeubelen.

Het aanbod omvat koelkamerprofielen, weerstanden, deurbeslag, glasdeur- en andere energiebesparende systemen, polyurethaanschuimen en diverse siliconenkits. Daarnaast is er uiteraard ook het ruime aanbod aan deurdichtingen, inclusief de gekende maatwerkservice Gasketline voor de vervanging van kapotte of versleten dichtingen op koelmeubelen. Met merken als Armacell, Cisaplast, Fermod, Rahrbach, STUV en het eigen Linum merk vindt de installateur er steeds de juiste kwaliteit en service.

De Linum HVAC 2023 is de vertrouwde catalogus voor perfecte installaties van airconditioning, zwembad- en warmtepompen, alsook grote technische (koel-)installaties op en rond gebouwen.

De catalogus omvat de courante producten gaande van voorgeïsoleerde koelleidingen, over leidinggoten, sokkels, condensafvoerpompen tot onderhoudsproducten en beschermende of geluiddempende omkastingen voor buitenunits.

Daarnaast staan onze in-house specialisten de installateur met raad en daad bij voor berekeningen van gewicht, windbelasting, toegankelijkheid, daktype, dakbelasting en trillingsdemping, in het bijzonder bij vragen naar frames, walkways en maatwerksystemen voor technische installaties op platte daken

Vraag uw exemplaar of download ze in digitaal formaat via de linum.eu website 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details