NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Ontdek de magie van Zonale Ventilatie tijdens Install Day 2023

Ontdek de magie van Zonale Ventilatie tijdens Install Day 2023

Het is bijna zover! Op vrijdag 13 oktober 2023 ontvangen Embuild en Techlink de installatiesector in Brussels Gate (ex-Brussels Kart Expo) tijdens Install Day. Ook DUCO zal aanwezig zijn met tal van totaaloplossingen naar ventilatiesystemen toe voor de volledige installatiesector. 

Ontdek de Magie van Zonale Ventilatie! Daar draait het bij DUCO in deze editie om. Van 9 tot en met 19 uur heet het bedrijf je van harte welkom op de standen 187 & 194 waar het haar bestaande ventilatietechnieken en nieuwste ontwikkelingen zal voorstellen om een gezond binnenklimaat te garanderen. Ook laat DUCO zien waarom zonale ventilatie tot de absolute top in de ventilatiewereld behoort.

Oplossingen met zonale ventilatie

Stilte en energie-efficiëntie, daar draait het bij zonale ventilatie om. De zonale ventilatiesystemen van DUCO ventileren enkel waar en wanneer dit nodig is. Hierdoor produceren ze minstens 30% minder geluid. Doordat enkel ruimtes worden geventileerd die worden gebruikt, besparen deze zonale ventilatiesystemen, zoals de DucoBox Focus, de DucoBox Energy Premium en de DucoBox Energy Comfort Plus ook tot 40% energie in vergelijking met traditionele ventilatiesystemen. Goed nieuws dus voor het milieu én de energierekening.

DucoVent Comfort, niet zomaar een ventiel

Nieuw in het DUCO gamma is het DucoVent Comfort ventiel. Een ventiel voor toevoer van verse lucht en afvoer van vervuilde lucht. Ideaal voor projectbouw en uiterst makkelijk in te regelen. Dankzij een slim principe van inregelstanden kan het ventiel zowel op voorhand als tijdens de installatie worden ingesteld. De perfecte aanvulling op alle DUCO ventilatiesystemen in seriematige bouw waar de kopieerfunctie voor een grote tijdwinst zorgt.

100% ontzorgen is onze missie

Het maximaal ontzorgen en ondersteunen van de installateur staat bij DUCO steeds centraal. Daartoe werden een aantal handige tools ontwikkeld die het (werk)leven van de installateur een stuk makkelijker maken!

  • DUCO Pricing Tool om offertes voor elke ventilatienood eenvoudig te berekenen
  • DUCO Start-up Service waarbij DUCO helpt bij de afwerking na installatie en montage voor en perfecte oplevering van de woning
  • DUCO Academy voor hands-on opleiding van onze ventilatie-systemen met certificering

Handige DUCO Installation App

Via deze nieuwe, snelle en efficiënte tool regelt de installateur het ventilatiesysteem in en update en controleert hij het in slechts enkele stappen. Zo laat hij de woning gegarandeerd foutloos achter. Een ventilatieverslag wordt automatisch opgemaakt met alle nodige info. Deze info wordt gelinkt aan een unieke QR code op het toestel en gestockeerd in de DUCO cloud. Zo wordt alle informatie en historiek mooi bijgehouden tijdens het opleveren van de woning en lang daarna.

Twijfel niet, kom alles te weten over de laatste ventilatietechnieken en bezoek ons in hal D, standen 187 & 194. Klik hier om gratis te registreren.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details