NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
POWER THROUGH LIGHT: LEDVANCE PRESENT OPLIGHT + BUILDING 2024

POWER THROUGH LIGHT: LEDVANCE PRESENT OPLIGHT + BUILDING 2024

3-8 maart 2024 is een belangrijk moment voor de hele verlichtingsindustrie: Light + Building in Frankfurt. Deze beurs dient als een belangrijke internationale bijeenkomst om de nieuwste verlichtingstrends te verkennen, en zoals altijd zal verlichtingsexpert LEDVANCE aanwezig zijn. En het heeft bijzonder spannend nieuws te delen:
Onder het motto “Power Through Light” gaat niet alleen de onderneming, maar ook voor haar klanten en partners een nieuw tijdperk in.

Bij de beurs in oktober 2022 stond de Europa brede uitfasering van de (compact) fluorescentielampen centraal, waarbij LEDVANCE een breed scala aan LED-alternatieven presenteerde, van retrofit tot conversie met LED-lampen, en nieuwe installaties met armaturen tot lichtmanagement oplossingen. Een groot succes voor alle bezoekers

De 2024 editie zal een sterke focus leggen op de het thema duurzaamheid. LEDVANCE zal tal van nieuwe, intelligente, duurzame en zeer efficiënte verlichtings- en energieoplossingen presenteren, die bijdragen aan een groenere planeet en een verbeterde levenskwaliteit.

Tegelijkertijd stemt LEDVANCE zich af op het beursthema ‘be electrified’, dat het begin van een nieuw tijdperk symboliseert voor LEDVANCE met de nieuwe bedrijfsslogan ‘Power Through Light’. Dit omvat de toevoeging van innovatieve verlichtingsoplossingen met hun nieuwste productsegment ‘LEDVANCE Renewables,’ een uitgebreid assortiment van fotovoltaïsche systemen (panelen, inverters en batterijen) dat een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van LEDVANCE betekent. Met zoveel om naar uit te kijken, nodigen we iedere verlichtingsprofessional aan om langs te komen bij LEDVANCE op Light + Building van 3-8 maart 2024. U vindt LEDVANCE in hal 3.0, op stand D10.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details