NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Resideo Academy bereidt installateurs voor op de praktijk

Resideo Academy bereidt installateurs voor op de praktijk

De juiste training voor de juiste klus, op het juiste moment

Resideo Academy is er voor jou! Onze enthousiaste instructeurs staan voor je klaar zodat jij straks iedere klus aankan. Leer waar, wanneer en hoe jij maar wilt met de trainingen van Resideo Academy. Tijdens de trainingen ga je praktisch aan de slag met onze producten. Omdat je straks precies weet hoe je te werk moet gaan, maak jij van iedere opdracht een succes!

De vernieuwde trainingsinhoud geeft je alle handvatten die je nodig hebt om een installatie nog makkelijker en sneller te plaatsen. Even geen internetverbinding? Geen probleem! De cursusinhoud kun je downloaden waardoor je het lesmateriaal altijd en overal kunt inzien.

Klassikaal leren op jouw manier

Wanneer urenlang door boeken spitten niet jouw ding is en je gewoon lekker met je handen aan de slag wilt, kun je op verschillende locaties in Nederland de trainingen klassikaal volgen. In een kleine groep met instructeur ga je praktisch aan de slag met het lesmateriaal en leer je direct hoe je onze producten eenvoudig en snel kunt installeren.

Aan de slag met de E-learning

Heb je geen tijd om de training klassikaal te volgen? Ga dan zelf aan de slag met de online en offline E-learning. Download de cursusinhoud en leer onze Resideo producten kennen waar en wanneer het jou uitkomt. En heb je vragen, dan staan we voor je klaar om je te helpen.

De Resideo Academy app

Neem je training mee en leer in je eigen tempo met de Resideo Academy app. Ook handig wanneer je tijdens een klus snel wil opzoeken hoe die ene verbinding in elkaar steekt of wat de volgende stap van de installatie is.

Ontdek meer op resideo.com

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details