NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Resideo herintroduceert Braukmann-naam in portfolio met hoogwaardige waterproducten

Resideo herintroduceert Braukmann-naam in portfolio met hoogwaardige waterproducten

Resideo Technologies Inc. (NYSE: REZI), een wereldwijde leverancier van comfort- en beveiligingsoplossingen voor thuis, herintroduceert de Braukmann-productfamilienaam in zijn portfolio met hoogwaardige waterproducten.

Het bedrijf is voortdurend bezig met het bouwen van het merk Resideo en deze verandering vindt plaats in het licht daarvan. Vanaf juni zien klanten in Europa de naam Braukmann verschijnen op de verpakking van waterproducten.

De eerste producten die met de productfamilienaam Braukmann worden geherintroduceerd, zijn de producten voor drinkwater, zoals drukreduceerregelaars en waterfilters. Ook zal de naam Braukmann verschijnen op sommige hydraulische producten, zoals inregelafsluiters.

Resideo nam het bedrijf Braukmann in 1980 over van de oprichter en met meer dan 75 jaar ervaring op de Europese markt voor waterbeheer in woningen staat het bedrijf bekend om zijn bewezen betrouwbaarheid. De waterproducten zijn te vinden in meer dan achttien miljoen huishoudens en meer dan 100.000 installateurs vertrouwen erop.

Bovendien blijft Resideo innoveren: het bedrijf introduceert nu loodvrije modellen. Deze nieuwere producten zijn net zo betrouwbaar en efficiënt en beter voor het milieu.

Mario Moura, algemeen directeur Products & Solutions van Resideo EMEA: “Met deze verandering zetten we een volgende stap in onze Resideo-reis. De herintroductie van de naam Braukmann in onze bekende drinkwaterproductfamilie erkent een ander en belangrijk onderdeel van ons erfgoed – waar we trots op zijn – en geeft ons de gelegenheid om hierover met onze klanten in gesprek te gaan.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details