NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Schneider Electric opent inschrijvingen Go Green studentenwedstrijd

Schneider Electric opent inschrijvingen Go Green studentenwedstrijd

Innovatieve projecten in energiebeheer beloond

De teams die de meest innovatieve projecten in energiebeheer voorstellen, worden beloond met unieke leer- en netwerkopportuniteiten.

Toekomstgerichte visie

Schneider Electric is dé wereldwijde referentie in energiebeheer en industriële automatisering. Bovendien kreeg Schneider al verschillende keren erkenning als één van de meest duurzame bedrijven ter wereld. De Go Green wedstrijd kadert dan ook volledig in deze toekomstgerichte visie.

Studenten vanaf 2e bachelor kunnen projecten indienen in vijf categorieën: toegang tot energie, huizen van de toekomst, fabrieken van de toekomst, energienetwerken van de toekomst en ten slotte (de)codeer de toekomst.

Eerste fase: mentorschap van Schneider Electric

In een eerste fase, die op 15 februari afloopt, hoeven de projecten nog niet volledig in detail zijn uitgewerkt. Een pitch van 10 slides volstaat. Geselecteerde projecten worden in de verdere stappen intensief begeleid door Schneider Electric professionals.

Uiteindelijk leidt het traject via regionale finales naar een wereldwijde finale in juni 2021. Tussen elke ronde is voldoende tijd voorzien om de projecten te verfijnen. Alle regionale finalisten krijgen speciale toegang tot het exclusieve Coorpacademy leerplatform.

Pitch aan senior management

De beste tien teams kunnen uiteindelijk hun project voorstellen aan het senior management van Schneider Electric. Het hele traject biedt unieke mogelijkheden aan te studenten: om bij te leren van experts met pakken ervaring, om te netwerken én wie weet om van hun droomproject een realiteit te maken.

Indrukwekkende prijzen

Het winnende team krijgt bovendien een reis cadeau naar Boston, London, New Delhi, Parijs of Shanghai, om daar de kantoren van Schneider Electric te bezoeken en het senior management beter te leren kennen. Daarbovenop komt nog één jaar gratis toegang tot het Coorpacademy platform.

Inschrijven kan via: https://gogreen.se.com/en/challenges/2021-europe

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details