NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Totale ventilatie-oplossingen, tot in de kleinste accessoire
De vernieuwingen van Renson hebben ook oog voor het installatiegemak.

Totale ventilatie-oplossingen, tot in de kleinste accessoire

Renson pakte op hun ‘Mastering Ventilation’ event uit met een totaalaanbod in ventilatie. Met de lancering van het Flux+ Flat balansventilatietoestel trekt het z’n expertise in vraaggestuurd C+ ventileren door naar balansventilatie met warmteterugwinning. Tegelijk krijgt de Healthbox 3.0 unit er als modulair platform een configuratie bij. En met nog meer accessoires beschikbaar, zijn alle ventilatie-onderdelen perfect op elkaar afgestemd.

Het totaalaanbod in ventilatie dat Renson aanbiedt, laat zich in elk detail zien. De firma pakt uit met een lijn die units, maar ook de kleinste accessoires volledig vernieuwt.

De nieuwe Flux+ Flat is het enige toestel dat zijn ventilatieniveau naast vocht- en VOC- ook afstemt op basis van centrale CO2-detectie.

Flux+ Flat

De nieuwe Flux+ Flat is een compact, geconnec­teerd en vraaggestuurd balans­ventilatie­toestel, het enige toestel dat zijn ventilatieniveau naast vocht- en VOC- ook afstemt op basis van centrale CO2-detectie. In combinatie met de warmteterugwinning, met een thermisch rendement tot 91%, en het lage vermogen zorgt dat voor een energiezuinig, stil en volautomatisch ventilatiesysteem met de laagste E-peil score in zijn klasse bij een restdruk van 200 Pa. De unit is beschikbaar in uitvoeringen met een nominaal debiet van 275 m³/h of 225 m³/h.

Healthbox 3.0

Ook de Healthbox 3.0 is als hart van een slim en vraaggestuurd C+-ventilatiesysteem modulair verkrijgbaar in verschillende configuraties, met onderscheiden CO2-detectie: beperkt tot de keuken bij de 0.90, extra centrale CO2-detectie bij de nieuwe 0.81 CO2 en extra afvoer van vervuilde binnenlucht op basis van CO2-detectie in slaapkamers of andere droge ruimtes bij de Smartzone-configuraties 0.61, 0.50 en 0.43. Zo is het eenvoudig om voor elk project een gerichte keuze te maken op maat van de specifieke woonsituatie, de EPB-voorschriften en de wensen van de klant.

De ronde Easyflex kanalen (diameter 90 mm) zijn een nieuwe variant naast de platovale Renson Easyflex luchtkanalen.

Easyflex Rond 90

De ronde Easyflex kanalen (diameter 90 mm) zijn een nieuwe variant naast de platovale Renson Easyflex luchtkanalen, met hetzelfde debiet (50 m³/h). Daarmee hebben installateurs voor elke situatie en elk centraal ventilatiesysteem (C+ of D+) een flexibel, snel te installeren, akoestisch beter en makkelijker te reinigen alternatief voor galva kanalen. De ronde kanalen zijn geschikt voor opbouw en om in een beton druklaag in te gieten. De lage drukval staat bij zowel ronde als platovale kanalen garant voor een stil ventilatiesysteem en de gladde binnenwand voorkomt ophoping van stof en bacteriën waardoor de leidingen makkelijk te reinigen zijn.

Het aerodynamische ontwerp maakt van de Aeroo het stilste ventiel met de laagste drukval op de markt.

Aeroo ventielen

Renson pakt ook uit met een nieuw gamma ‘Aeroo’ ventielen voor pulsie en extractie van verse en vervuilde lucht bij de D+-systemen. Het aerodynamische ontwerp maakt van de Aeroo het stilste ventiel met de laagste drukval op de markt. De rubberdichting zorgt ervoor dat deze ventielen schroef­loos gemonteerd kunnen worden in elke leiding van 125 mm diameter. Het volledige gamma van over­schilderbare ronde, vierkante, witte en zwarte ventielen biedt oneindig veel afwerkings­mogelijkheden, en bovendien kan de geïntegreerde debietregelaar vanop afstand met een optioneel inregelaccessoire afgesteld worden.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details