NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Uitgekiende verlichtingsoplossingen – het nieuwe industrie assortiment van LEDVANCE

Uitgekiende verlichtingsoplossingen – het nieuwe industrie assortiment van LEDVANCE

In industriële omgevingen is verlichting van essentieel belang voor de veiligheid en productiviteit. Armaturen van LEDVANCE kunnen de concentratie verhogen, fouten voorkomen en de efficiëntie verbeteren. Maar deze sector heeft ook andere uitdagingen, want verlichting in industriële faciliteiten moet betrouwbaar en idealiter automatisch werken, zelfs in stoffige, vochtige, warme of trillende omgevingen – en moet zo voordelig mogelijk qua kosten zijn.

LEDVANCE

LEDVANCE Linear Ultra Output

Het armaturenassortiment van LEDVANCE voldoet aan al deze eisen. Het omvat een uitgebreide keuze aan LED armaturen die perfect afgestemd zijn op een groot aantal diverse werkomgevingen. Producten voor automatische verlichtingsbediening met sensoren en DALI connectiviteit verbeteren de efficiëntie. Tegelijkertijd betekenen de eenvoudige installatie, lage gebruikskosten en het minimale onderhoud dat de systemen zichzelf snel terugverdienen.

Constante lichtopbrengst tijdens de gehele levensduur van het armatuur
Dit is een kenmerk van de LEDVANCE High Bay DALI armatuur. De gebruikskosten zijn aantrekkelijk dankzij lichtmanagement met behulp van een DALI-driver (met sensor en dimfunctionaliteit). De CLO-versie van dit armatuur heeft tijdens de gehele nominale levensduur een constante lichtstroom tot maximaal 17.500 lumen. En dankzij de IP65-classificatie is de High Bay speciaal beschermd tegen stof en water en daardoor geschikt voor vele verschillende gebruiksdoelen in magazijnen, opslagruimtes en hoge hallen.

Betrouwbaar in uitdagende omgevingen
De LEDVANCE Damp Proof Special is perfect uitgerust om gebruikt te worden in bijzonder veeleisende omgevingen, zoals de levensmiddelenindustrie. De behuizing van PMMA is beter bestand tegen oliën en chemische reinigingsmiddelen dan behuizingen van polycarbonaat. Dankzij de IK06-classificatie is dit armatuur bovendien bestand tegen schokken en stoten

tot 1 joule. Met bescherming die voldoet aan de normen IP67 (DIN EN 60529) en IP69K
(ISO 20653:2013) is de Damp Proof Special tevens bestand tegen stof, het binnendringen van water (tot een diepte van maximaal een meter) en krachtige warme waterstralen.
Dit armatuur wordt daarnaast gekenmerkt door een lage flikkering en een efficiëntie van 150 lm/W.

Het armaturenassortiment van LEDVANCE omvat nu ook een aantrekkelijke LED vervanging voor conventionele T8-armaturen, de Linear Ultra Output met maximaal 8.000 lumen.
Dit robuust uitgevoerde armatuur (IK08-classificatie) heeft een indrukwekkende efficiëntie
van maximaal 130 lm/W en, dankzij een speciale elektronische voeding, slechts een laag flikkerniveau. Door de meerdere bedradingsopties kan het armatuur voor allerlei toepassingen worden ingezet.

Het nieuwe armaturenassortiment van LEDVANCE maakt van licht een belangrijke succesfactor. Meer informatie over producten en diensten van LEDVANCE vindt u hier.

Tekst & Beeld: LEDVANCE
Uitgelichte afbeelding: LEDVANCE Damp Proof Special

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details