NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Ventilair Group presenteert

Ventilair Group presenteert

De baanbrekende Vent-Axia Econiq familie: de toekomst van ventilatie met warmteterugwinning

Ventilair Group kondigt met trots de lancering aan van de nieuwe Vent-Axia Econiq-familie. Deze geavanceerde ventilatie-units met warmteterugwinning bieden een ongeëvenaard comfortniveau voor elke woning of project. Met debieten van 300, 450 en 600 m³/h is er voor elk project een passende unit beschikbaar. 

 De Vent-Axia Econiq-serie is ontworpen om aan de behoeften van veeleisende klanten te voldoen. Met een all-inclusive ontwerp zijn er geen extra functionaliteiten nodig om het systeem volledig operationeel te maken. Klanten kunnen erop vertrouwen dat de Vent-Axia Econiq ventilatie-units alles bevatten wat ze nodig hebben voor een efficiënte en effectieve werking. 

Een van de opmerkelijke kenmerken van de Vent-Axia Econiq-familie is de intuïtieve app, waarmee gebruikers en installateurs de units eenvoudig kunnen instellen, bedienen en bewaken via hun smartphone of tablet. Met de app hebben gebruikers volledige controle over het ventilatieniveau, de instellingen en het energieverbruik van de unit. Dit stelt hen in staat om op afstand de ideale omgeving te creëren voor maximaal comfort en energiebesparing. 

De Vent-Axia Econiq ventilatie-units zijn niet alleen functioneel, maar ook stil. Ze zijn uitgerust met geavanceerde geluidsisolatietechnologieën die zorgen voor een fluisterstille werking. Dit maakt ze ideaal voor gebruik in slaapkamers, woonkamers en andere ruimtes waar rust en stilte gewenst zijn. 

Bovendien leveren de ventilatie-units uitstekende prestaties op het gebied van energie-efficiëntie en EPB (Energieprestatie en Binnenklimaat). Met hun geavanceerde warmteterugwinningssysteem kunnen ze tot 85% van de warmte uit de afgevoerde lucht terugwinnen, wat resulteert in aanzienlijke energiebesparingen en een lagere CO2-uitstoot. 

“We zijn verheugd om de Vent-Axia Econiq-familie te introduceren, die een nieuwe standaard zet op het gebied van ventilatie met warmteterugwinning”, aldus Steven Braekeveldt, Product & Marketing Manager bij Ventilair Group. “Met de all-inclusive units, de handige app-bediening en de uitstekende prestaties bieden we onze klanten een oplossing die hun comfort maximaliseert en tegelijkertijd de impact op het milieu vermindert.” 

Voor meer informatie over de Vent-Axia Econiq-familie en om een vertegenwoordiger te contacteren, kan je terecht op https://www.ventilairgroup.be/be-nl/ventaxia-econiq 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details