NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Ventilatiespecialist wordt one-stop-shop
Met de komst van het nieuwe DucoFlex luchtkanalensysteem voor Systeem C en D is het ventilatieplaatje compleet.

Ventilatiespecialist wordt one-stop-shop

Op zoek naar een totale ventilatie-oplossing? Dan richt u zich het liefst tot één adres. En vanaf heden is dat mogelijk bij Duco. Nieuw in het gamma is immers het complete kanalensysteem voor systeem C en D. Zo ontpopt Duco zich tot one-stop-shop. 

Tekst en beeld Duco

Voor elk bouwproject een oplossing. Met de komst van het nieuwe DucoFlex luchtkanalensysteem voor Systeem C en D is het ventilatieplaatje compleet. Van ventilatieroosters, over ventilatieboxen, ventielen tot luchtkanalen. Duco Ventilation & Sun Control heeft als ventilatiespecialist alles in huis voor een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat. Een goed werkend ventilatiesysteem bestaat het liefst uit een totaalinstallatie met kwalitatieve onderdelen. 

Installateur ontzorgen

Vanaf heden voorziet Duco in eigen DucoFlex-luchtkanalen. Tegenwoordig is elke installateur bij elk project en elk ventilatiesysteem gebaat met een beperkt aantal onderdelen en hulpstukken. Bovendien is het luchtkanalensysteem heel installatievriendelijk. Het handige ‘Click & Go’-principe en een minimum aan hulpstukken spelen hier een grote rol. 

‘Zero noise’ garantiepakket

En er is meer: wanneer u het DucoFlex-assortiment combineert met de hoogwaardige Duco ventilatiesystemen geniet u van het ‘ZERO NOISE’ garantiepakket. Dat bestaat uit de hoogste luchtdichtheidsklasse D, de laagste luchtweerstand én een maximaal akoestisch comfort. Het resultaat is een energiezuinige en stille werking van het ventilatiesysteem.

100 % service

De Duco studiedienst is er om u te ondersteunen. Wat u moet doen, is Duco de plannen, het EPB-dossier en/of het ventilatievoorontwerp van uw project bezorgen (nl.duco.eu/yourproject). Vervolgens ontvangt u vrijblijvend een overzicht van de materiaalbehoefte inclusief ventilatieboxen, ventielen, kanalen en koppelstukken met bijhorende brutoprijzen.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details