Platform over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit

NL | FR

Nieuws

Verbouwing in zicht? Maak het jezelf gemakkelijk in huis

schilder124

27 mei 2022 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Ga je bouwen of verbouwen? Spannend! Het opmaken van de plannen is het uitgelezen moment om eens goed na te denken over hoe je je huis (opnieuw) wil inrichten. En daar staat gemak best centraal. In deze blog lijsten we een aantal onmisbare ideeën voor je op. Want slim verbouwen, dat is later genieten in vertrouwen.

Voldoende stopcontacten

Kijk, je zal het vast wel met me eens zijn. Stopcontacten kan je niet genoeg voorzien. Er is er altijd wel eentje te kort. Zorg daarom dat je voldoende stopcontacten legt in je nieuwe woning. Beter eentje te veel dan te weinig, zeg ik altijd. Zorg ook dat je de bedrading van je toestellen netjes aan de plinten vastmaakt voor een opgeruimd zicht en het is bovendien veilig. Huisdieren en ook kleine kinderen trekken of bijten wel eens graag aan die rommelige losliggende kabels, let dus goed op!

Professionele schilderwerken

Of je je gevel nu wit of beige wilt of je interieur muren in het zalmroze of kakigroen. Een professionele schilder in België doet het voor je. Geen gedoe met verfpotten, schilderskwasten en schildersoveralls. Nee, de harde labeur en het precisiewerk laat je gewoon aan een professional over. Die weet perfect waar hij mee bezig is. Ook voor schilderadvies kan je beraad doen bij een schildersbedrijf.

Domotica

Zelf de verwarming aandraaien? Uit welk tijdperk kom jij? Tegenwoordig staat alle elektronica in verbinden met je telefoon. Lichten aan en uit. Het koffieapparaat aanzetten terwijl je nog in bed ligt. De wasmachine opzetten of je huis al lekker verwarmen voor je thuiskomt na een lange wandeling in de winter. Het kan met domotica allemaal. Net zoals je een professionele schilder in Mechelen kiest voor je schilderwerken, stap je ook best naar iemand met kennis van zaken om je domotica in huis te regelen. Zo ben je zeker dat de hele boel correct is ingesteld en je huishoudtoestellen niet gek gaan doen op termijn.

Ingemaakte kasten

Ingemaakte kasten zijn enorm handig en dat wel om verschillende redenen. Langs de ene kant is het praktisch bij het verhuizen, maar ook bij je wekelijkse poetsbeurt helpt de ingemaakte kast een handje, want stof kan zich niet onder de kast verzamelen en dat bespaart je toch weer wat stofzuig- en dweilwerk. Verder past een ingemaakte kast altijd bij het interieur en bespaar je ook op ruimte.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Mathieu Noppe

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details