NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Vergokan op Light + Building 2020

Vergokan op Light + Building 2020

Van 8 tot 13 maart 2020 vindt in Frankfurt Light + Building plaats, de belangrijkste vakbeurs ter wereld voor verlichtings- en gebouwentechniek. Ook Vergokan, producent van metalen kabeldraagsystemen en verdeler van Unistrut montagesystemen, is weer van de partij. De Vergokan stand bevindt zich in hal 12.0, stand nummer C80.

Naast de standaard kabeldraagsystemen vindt u dit jaar een hele reeks innovaties op de gloednieuwe Vergokan stand. Hieronder een greep uit de nieuwigheden:

Dankzij de toevoeging van de Unistrut producten kan Vergokan een uitgebreider en complementair productgamma aanbieden voor kabeldraagsystemen en kunnen zij nog beter inspelen op de industriële markten, zoals HVAC.

 

Unistrut montagesystemen

Sinds maart 2019 is Vergokan de exclusieve verdeler van Unistrut montage- en modulaire systemen, fittings, buisklemmen en accessoires voor het Europese vasteland. Unistrut, een zusterbedrijf van Vergokan, is de wereldleider in de productie van hoogwaardige profielen voor modulaire supportsystemen. Bovendien vindt u op alle producten het unieke serienummer waardoor de traceerbaarheid van het staal 100% gegarandeerd is.

KBSCL FUSION – Klikbare kabelgoot voor een snelle montage

Tijd is een van de belangrijkste assets geworden voor elektro-installateurs en HVAC-professionals. Dankzij het nieuwe klik- en uitlijningssysteem kan bij de plaatsing van de KBSCL FUSION een tijdswinst van ruim 15% gerealiseerd worden. Gebruiksgemak en tijdswinst voor de klanten verzekerd!

Nieuwe corrosiewerende systemen voor binnen- en buitentoepassingen

Met zinkmagnesium en zinkaluminium biedt Vergokan 2 nieuwe oplossingen die staal langdurig beschermen tegen corrosie.

De KBSCL kabelgoten zijn nu ook beschikbaar in zinkmagnesium. Door zijn unieke chemische samenstelling biedt zinkmagnesium minstens evenveel weerstand tegen corrosie dan standaard thermisch verzinkt staal.

Daarnaast zijn de draadgoten van Vergokan ook verkrijgbaar in zinkaluminium, een alternatief voor thermisch verzinken waarbij de corrosiebestendigheid minstens even goed is.

Universele daksteun – een snelle en flexibele oplossing voor de HVAC en Solar industrie.

 

Snelle oplossingen voor de HVAC

Ook nieuw in het Vergokan assortiment zijn de universele daksteunen, die een snelle oplossing bieden voor de HVAC sector. Deze kleine of grote constructievoeten zorgen voor het stabiel plaatsen van lichte tot zware kabeldraagsystemen of toestellen zoals ventilaties, compressoren, airco units enz. op daken. Bovendien zijn zij, in combinatie met draadgoten, de ideale oplossing voor een snelle en flexibele montage van zonnepanelen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details