NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Viega schept sfeer met kleurconcepten

Viega schept sfeer met kleurconcepten

Viega op ISH 2019: Hal 4.0, stand A44/B44/B46

De badkamer krijgt weer kleur. Niet in de stijl van de jaren 80, maar als kleurconcept met goed gedoseerde tinten. Ontdek het kleurenconcept van fabrikant Viega. Die stemt de kleuren van zijn producten voor douche, badkuip en toilet af op elkaar. En biedt een zee van mogelijkheden voor een gezellige atmosfeer in uw badkamer.In de jaren tachtig riep elke badkamer dezelfde sfeer op: kleur en nog eens kleur. Daarna volgde een zekere gereserveerdheid. Niet meteen ingegeven door een minimalistische vormgeving. Maar om stijl- en ontwerpkwaliteiten in de verf te zetten. Nu is kleur in de badkamer weer helemaal terug. Maar met een andere aanpak. De tinten wit, grijs en zwart voeren de boventoon. Terwijl het rijke kleurenpallet van de sanitaire producten u toelaat de badkamersfeer volledig naar uw hand te zetten. Het resultaat? Een eigentijdse look die perfect past binnen een modern interieurdesign.

Kleurenarrangementen met uitgelezen producten
De vraag naar aankledingen in passende kleuren en zelfbewuste vormgeving die het individu centraal zetten, is groot. De aandacht voor kleuren in het Viega-assortiment maken stijlvolle interpretaties mogelijk

We stellen u dan ook graag enkele inspiratieproducten met passende kleuren voor: de nieuwe douchegoot Advantix Cleviva, de nieuwe toiletbedieningsplaten van de assortimenten Visign for More en Visign for Style. En de badkuipuitrusting Visign uit de series Multiplex Trio, Multiplex en Tempoplex. Bijkomende troef van de Multiplex Trio: die uitrusting voert het water elegant naar de badkuiprand waardoor de visueel storende uitloop van de armatuur overbodig wordt.

Dankzij onze standaardkleuren koper, goud, champagne, antraciet en roestvrij staal ligt de weg open voor al uw badkamerconcepten. Op zoek naar uw favoriete kleur? Ontdek ons uitgebreide aanbod van speciale kleuren.

Eén overheersende kleurtint in uw badkamer of een harmonische combinatie van meerdere kleuren? Dat bepaalt alleen u. Wel zeker is dat behalve uw badkamerinrichting ook uw kleurkeuze het overkoepelende concept volgt. Populair op dit moment: lifestylebadkamers die een feel goodsfeer uitademen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details