Platform over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Events

BATIBOUW 2021 wordt digitaal

Naamloos-3 kopiëren

10 november 2020 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

De beurs zal daarom voor de eerste keer op een digitale manier plaatsvinden, en dit van eind februari tot eind maart 2021. Voor al wie bouw- of verbouwplannen heeft, is de afspraak dus niet op BRUSSELS EXPO, maar online.

Ondanks het gemeenschappelijke sanitaire protocol van BRUSSELS EXPO en FISA (organisator van BATIBOUW), dat een optimale veiligheid biedt aan exposanten en bezoekers, laat de huidige wettelijke context een ‘live’ editie van een grootschalige beurs als BATIBOUW niet toe. De beurs, die al 61 jaar ten dienste staat van de bouwsector, past zich dus aan de omstandigheden aan.

« Het was heel belangrijk voor ons dat we een ontmoeting tussen onze exposanten en hun potentiële klanten mogelijk bleven maken. Dat doen we via een origineel en intuïtief digitaal platform, dat vast en zeker in de smaak zal vallen van de bezoekers. Ook na 2021 zal een belangrijke rol weggelegd zijn voor dit platform. Het vervolledigt het universum van BATIBOUW. Zelfs wanneer de ‘live’ beurs terugkeert in 2022, blijft de virtuele beurs een belangrijke rol spelen en zal die ons gamma aan diensten uitbreiden », steltFrédéric François, algemeen directeur van FISA.    

Heel wat vaste exposanten van de beurs BATIBOUW hebben hun wens al kenbaar gemaakt om op de digitale editie aanwezig te zijn.

De professionele beurzen INSTALLPRO en PROBUILD, die vorig jaar voor het eerst en met veel succes werden georganiseerd, zullen in 2021 wel nog op een fysieke manier plaatsvinden, en dit op het einde van het eerste semester, op nog nader te bepalen data. In normale omstandigheden vonden deze beurzen samen met BATIBOUW plaats, maar nu zullen ze per uitzondering autonoom zijn. De beurzen INSTALLPRO, gericht op HVAC-, sanitair- en elektriciteitsinstallateurs, en PROBUILD, met een focus op ruwbouw, dak, ramen en deuren, worden vervoegd door een derde beurs, genaamd PROJECT. De beurs PROJECT richt zich op niet-residentiële projecten van grote omvang, en heeft als voornaamste doelpubliek architecten en voorschrijvers.

« Professionele bouwbeurzen zijn flexibeler, en hun concept wordt voor een groot deel bepaald door het informele karakter en gezelligheid van persoonlijke ontmoetingen. We zetten daarvoor in op een versoepeling van enkele maatregelen rond de organisatie van evenementen, met als hoop deze beurzen voor de zomer te kunnen organiseren », aldus Frédéric François.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • GWW-BE

  Grond/Weg/Waterbouw

  Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken

  Naar website
 • IA

  Industrial Automation

  Platform over productie- en procesautomatisering

  Naar website
 • IB

  Interieurbouw & Schrijnwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
 • LP

  Lumenpro

  Platform over licht en verlichting

  Naar website
 • MTV

  Metaalvak

  Platform voor de metaalverwerkende industrie

  Naar website
 • Recyclepro

  Recyclepro

  Platform over de gehele recyclingstroom

  Naar website
 • CLW

  Construire la Wallonie

  Plateforme pour le bâtiment, génie civil et infrastructures

  Naar website
 • Greenpro

  Greenpro

  Platform voor de tuin- en groenprofessional

  Naar website
 • KB

  Keukenbouw

  Platform over design en techniek in de keukenbranche

  Naar website
 • Bouwmat

  Bouwmat

  Platform over bouwmaterieel & bouwmachines

  Naar website
 • BAVL

  Bouwen aan Vlaanderen

  Platform voor de bouw

  Naar website
0%

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details